• C Novo mesto
  • 23:25
  • Ned, 14.04.2024

Ups, sanjski Gregor spal tudi s tekmovalko iz letošnjega šova!? »Ona pač ne neha, baterijo zamenjaš in greš dalje«

Gregor Čeglaj, sanjski moški lanske sezone, bo po tistem, ko se je poleti spravil na slovenske influecerje očitno spet razburjal. Skupaj z bratom Urošem namreč v lastnem youtube šovu komentirata letošnjo sezono resničnostnega šova. Med drugim je Gregor skoraj onemel, ko je na računalniškem zaslonu zagledal tekmovalko Anjo Rijavec. »O fak, ta punca je mene ustavila v BTC, če se lahko slikava, nadaljevanja zgodbe raje ne povem. Kakor zgleda nedolžna, sploh ni. Plus tega mi je še pisala pred začetkom oddaje, a je bila ful arogantna. V resnici ni takša kot v oddaji,« je dejal, potem pa začel namigovati, da sta bila intimna, saj se je obregnil tudi zakaj je baterijski vrtalnik, ki ga je v uvodni oddaji poklonila Sanjskemu Blažu, tako primerno orodje zanjo: »Ker pač ne neha, baterijo zamenjaš in greš. Pa sveder zamenjaš …« Uroš je ob tem dodal, da ko imaš registrsko tablico Go sugar, vse dobiš. Sodeč po slišanem, pa sta Gregorja najbolj navdušili črnolasa Arianna in pa svetlolasa Hana, malce manj pa voditelj, Nejc Šmit, katerega je označil za banano. Več v posnetku:

Gregor je sicer že pred časom napoved, kar se je sedaj res zgodilo, da bodo v šov vstopile tri tekmovalke iz prejšnje sezone (Tjaša, Pia in Lara), ter dodobra premešale štrene.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Spomnimo, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

N. D.; Foto: POP TV