• C Novo mesto
  • 23:08
  • Ned, 26.06.2022

V Baru kazali dekolteje in gole riti, Ksenija na koncu z živci

»Jana je malo presenetilo obnašanje drugih sotekmovalcev, neke stvari je mogoče videl, ki so ga iritirale. Od mene je sedem let mlajši, jaz sem že preživela vse. Mogoče se ni počutil okej, ker je zelo težko govoriti tuji jezik.«

V Baru je vse bolj vroče, zdi se, da so tekmovalci podivjali. Ivan Nešković, 25-letni tekmovalec Bara, je dovolil, da so mu popolnoma popustili živci. Po tem, ko je bil najprej v zvezi s Sofijo Uno pa nato v postelji z Majo in kasneje flirtal še s Ksenijo Kranjec, je znorel in razbijal po stanovanju. Po sporu z eno od deklet je prevrnil in skoraj uničil eno od postelj v spalnici, nato pa odvihral na balkon in polomil še vrata.

Psihološka pripravljenost

Na koncu z živci pa ni le Ivan, tudi Ksenija pravi, da ji šov in dogajanje prihaja do živega. »Samo še jokam, ne morem več,« je povedala 30-letna Slovenka. Slednja se gotovo še ni sprijaznila, da je moral njen prijatelj Jan Klobasa, zapustiti šov, saj so ga dobesedno vrgli , ker ni opravljal nalog. »Jana je malo presenetilo obnašanje drugih sotekmovalcev, neke stvari je mogoče videl, ki so ga iritirale. Od mene je sedem let mlajši, jaz sem že preživela vse. Mogoče se ni počutil okej, ker je zelo težko govoriti tuji jezik,« je povedala v ekskluzivnem intervjuju za 24ur.com.

Malce zabave in slačenja

Modna revija in to kakšna …

Za nameček so se tekmovalci priljubljenega resničnostnega šova še odločili, da se zabavajo in organizirali modno revijo! Medtem ko so se nekateri odločili, da se bodo na modni reviji pojavili elegantno oblečeni v obleko, pa so se nekateri slekli v spodnje perilo. Kristina je pokazala bujen dekolte, Maja se je pred sostanovalci sprehodila v črnem spodnjem perilu in pokazala tatu kače, Davor pa je nastopil v tango ženskih kopalkah z leopardnim vzorcem in vse nasmejal vse do solz.

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno. v mestu.

N. D.; Foto: youtube

dolenjske lekarne poletje