• C Novo mesto
  • 21:24
  • Sob, 04.12.2021

V finale sta se uvrstili pevka in cirkuška artistka, komentarji pa presenetljivi

Tretja polfinalna oddaja spektakularnega šova Slovenija ima talent je postregla z dvema novima finalistkama, ki še zdaj ne moreta verjeti, da so se jima uresničile sanje. V 3. polfinalni oddaji Slovenija ima talent so se za mesto v finalu borili: Tina Pezdirec, Tamia Šeme, Pio Cellos, BOOOM!, Anja Vodošek in Sebastjan Spital. Po vseh spektakularnih točkah pa sta si vstopnico v finalno oddajo šova Slovenija ima talent priborili ravno 13-letna pevka Tina Pedzirec in vrhunska cirkuška artistka Tamia Šeme. Po zelo napetem glasovanju gledalcev je namreč prišel trenutek resnice, ko so razglasili rezultate tretjega polfinala. Največ glasov gledalcev je ta večer prejela pevka , ki je prejela vstopnico za finalno oddajo, druga finalna vstopnica pa je šla po zaslugi glasov gledalcev v roke cirkuški artistki. »Hvala vsem za glasove in da ste uresničili najine sanje,« sta takoj po razglasitvi rezultatov na kratko komentirali dve novi finalistki šova Slovenija ima talent.

Vrnil se je Peter Poles

Ob tem dodajmo, da se je priljubljeni voditelj Peter Poles, ki je zaradi samoizolacije moral izpustiti prvi dve polfinalni oddaji, v tretjo vrnil poln energije, dobre volje in svežega zagona. Zvezdniška žirija v sestavi Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar pa je že na začetku oddaje povedali, da pričakujejo same mini spektakle od vseh šestih polfinalistov.

Komentatorji zadovoljni

In kaj pravijo komentatorji ob novih finalistkah. »Res obe sta bili najboljši, ostali nastopi se lahko skrijejo pred vama; Zasluženo v finale; Obe zasluženo, obe zmagovalki!; Bravo, res, pravi sta šli v finale, tooop sta biliii; Najboljsi danes, obe imata izjemen talent. Vsa čast. Medtem ko bi Tina pela bi lahko imela Tamia plesno tocko. To bi blo boooombastično; Scena, ozvočenje, luči, kamere, režija, vse, vse vse… Odlični ste! Bravo ekipa Slovenija ima talent! Tudi vi ste talenti na svojem področju!« so bili tokrat presenetljivo pozitivni komentarji na družabnih omrežjih. Prav tako ni bili nikjer zaslediti besede ‘vnaprej zrežirano’ ter raznih teorij zarote …

N. D.; Foto: POP TV