• 14.85C Novo mesto
  • 00:23
  • Čet, 04.06.2020

V kvizu Milijonar se je zataknilo že na prvi oviri: bi vedeli odgovor na to vprašanje?

V kvizu Milijonar se je predstavil tekmovalec, ki je že ob prvem vprašanju naletel na nemalo težav. Kot prvi, odkar kviz vodi Slavko Bobovnik, bi se skorajda moral posloviti že pri prvi oviri. Urban je namreč dobil vprašanje, katera država ima najkrajšo obalo Jadranskem morju, Na voljo so bili odgovori: Slovenija, Hrvaška, Albanija in BiH. To je seveda BiH, ki ima le 21 kilometrov obale.

V prvi sezoni kviza sta dva tekmovalca svojo pot skoraj končala že pri prvem vprašanju, če si ne bi vzela dodatnega časa za razmislek in zbrala misli. Za tekmovalca, ki se je najhitreje poslovil od igre za 100 tisoč evrov, v prvi sezoni tako velja tekmovalec Željko, ki ga je trema izdala pri drugem vprašanju.

Slovenija se smeji! Študentu prava pretežko že prvo vprašanje v Milijonarju

»Morda bi kdo pomislil, da tekmovalci, ki so pogrnili na celi črti pri na videz povsem preprostih vprašanjih, ampak ni tako. Svojevrsten pritisk je sesti na tisti stol ter vedeti, da tvoje zdrse spremlja in se jim smeji sto tisoč gledalcev. Zgodijo se tudi napake in podobne reči, tako da lahko rečem, da so pogumni vsi, ki pridejo v oddajo,« pa so besede voditelja Bobovnika, ki si jih vseeno velja zapomniti.