• C Novo mesto
  • 02:53
  • Ned, 21.04.2024

V Mariboru našli truplo, umrl znan slovenski DJ, star komaj 36 let

Včeraj so na območju Maribora, natančneje na Šobru pri Urbanu, našli mrtvega mlajšega moškega. Na kraju so forenziki in policisti. Na PU Maribor so že dejali, da smrt ni posledica kaznivega dejanja. Družabna omrežja medtem razkrivajo žalostno vest. Umrl je znani Mariborčana, DJ in glasbeni producent, DJ Popi.

Sporočila v slovo

»Popi, bil si naš hišni dj. Začeli smo sodelovati na Štuku, nadaljevali v Trustu, Fuegu in na zasebnih zabavah. Vrtel si glasbo za nas tu spodaj in tako boš tudi nekega dne tam zgoraj. Do takrat pa….. naj te angeli čuvajo,«; »Pravkar me je šokirala vest, da je preminil dolgoletni prijatelj Primož aka. DJ Popi Naj ti bo lahka zemlja Popi «; »Dragi Popi, ker sva se malo več kot teden dni nazaj slišala, si nikoli nebi mislil, da se slišiva zadnjič in res sem žalosten in šokiran ampak upam, da ti je zdaj lažje, tam nekje, na večnem podiju. Moj večni poklon.«

Kdo je bil DJ Popi?

»Dj Popi je ime, za katerim stoji že vrsta let izkušenj, nepozabnih zabav, polnih klubov ter preplesanih noči. Je ime, ki ga poznajo vsi ljubitelji dobre glasbe in nore zabave. Je ime, ki s svojo glasbeno širino zadovolji še tako zahtevne žurerje in izpelje katerikoli dogodek. Je ime, ki se lahko pohvali z nastopi v skorajda vseh boljših klubih po Sloveniji in mnogimi dogodki v tujini,« je kratki zapis o njegovi predstavitvi.

N. D.; Foto: Shutterstock