• C Novo mesto
  • 01:55
  • Tor, 18.01.2022

V šovu Ljubezen po domače nosi ohlapna oblačila, ta fotografija vas bo pustila brez besed

Simpatični Korošici, Mihaela in njena nečakinja Metka, ki ljubezen iščeta v šovu Ljubezen po domače, že po nekaj oddajah vzbujata zanimanje predvsem zaradi malce nenavadnega videza, kar se vaškega okolja tiče. Obema so všeč tudi tetovirani, postavni moški. Skupaj z Mihaelinim očetom, starša sta ločena, živita na kmetiji, ki jo bo nekoč prevzela ravno ona. Za zdaj na tam redijo krave dojilje, ona pa bi raje redila bikce in imela turistično kmetijo.

Mihaelin oče Janez je sicer že od začetka dal vedeti kdo je glavni na kmetiji, saj je za kandidata svoje hčerke pripravil nič kaj nežno budnico s pokrovkama. Uroš se je za novo nalogo oborožil z zvezkom, da bi si zapisal gospodarjeva navodila in podatke glede obiranja jabolk. Mihaela pa je svojima snubcema naročila, da morata speči jabolčni zavitek, in tisti, ki bo spekel boljšega, si bo prislužil zmenek.

Zdi se sicer da je mladenka najbolj ogrela za kandidata Mateja. Celo komentatorji Ljubezni po domače na kavču so začutili obojestransko privlačnost. Spomnimo, slednji ji je na prvi romantični večerji povedal, da ima dva otroka: »Imam dva sončka, ki mi dajeta voljo do življenja.« Mihaela to ni motilo, celo pošalila se je, češ da ji ne bo treba delati svojih, a je bilo v tem precej resnice, saj se ne navdušuje nad materinsko vlogo. Pa še zlato karto, novost letošnjega šova, je dobil prav Matej, zaradi česar je bil prepričan, da bo šel do konca.

Vroče fotografije in sprememba

Kakor koli, Mihaela se je sicer od snemanja šova precej spremenila. Na družbenih omrežjih je objavila fotografije, na katerih ima krajše lase, nekaj kilogrami manj in drugačno barvo na laseh. Ob pregledu njenega profila nam je v oči padla fotografije izpred treh let. Na njej ima seksi škornje, korzet in pokazala svoje obline, ki jih v oddaji skrbno skriva. »Nisem popolna, sem pa zvesta, zabavna in hudičevo poredna,« je ob fotografiji zapisala Mihaela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mendy (Mihaela Krajnc) (@mendykrajnc)

Bi bilo pa vprašanje ali bi 24-letnico danes sploh še prepoznali, saj ni več videti tako, kot takrat, ko so snemali oddajo na očetovi domačiji. Mihaela je namreč izgubila nekaj kilogramov, se postrigla čisto na kratko in spremenila barvo las. Da je videti še bolj atraktivno kot prej, razkrivajo utrinki, ki jih objavlja na družbenem omrežju …

N. D.; Foto: Instagram