• C Novo mesto
  • 14:25
  • Pon, 08.08.2022

Vau, kaj je objavila žirantka šova Zvezde plešejo: Brez veze, ker sam jecljam

»Priznam,  da me je k telovadbi najprej spodbudila želja po lepšem videzu, šele pozneje sem začela razmišljati tudi o vseh koristnih učinkih na zdravje.«

Modna oblikovalka in voditeljica Nika Ambrožič Urbas navdušuje spletne sledilce s fotografijami v spodnjem perilu, na katerih je videti kot izklesana. Na družbenem omrežju je namreč objavila elegantne in ženstvene fotografije sebe v spodnjem perilu. »Eno mojih top pravil je, da se vedno urejam izključno zase, kar velja tudi za spodnje perilo. Tega ne delim na ‘navadno’ in ‘ekstra’. Zame je perilo izredno pomemben del ženske identitete. Lepih kosov ne hranim izključno posebne priložnosti. Zato tudi tako dodelane kompletke kot je tale iz @liscalingerie nosim za čez dan. Všeč mi je, da s spodnjim perilom sama sebi pokažem, da sem si dragocena,« je med drugim sporočila sledilcem. Čeprav šteje več kot 40 let, ima postavo 20-letnega dekleta, kar so opazili tudi njeni sledilci in oboževalci ter jo dobesedno zasuli s pohvalnimi besedami. Pišejo ji komentarje v slogu: »Mislim, da je vsak komentar nepotreben….slika pove dovolj….poklon..«; »Brez veze, ker sam jecljam«.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

»Naj ne zveni preveč šokantno, a postava se mi je toliko spremenila, da sem konfekcijo zmanjšala za dve  številki. Zdaj torej po obsegu in kilogramih štejem toliko, kot sem pri svojih tridesetih. Ko sem stopila v štirideseta,  sem na telesu začela opažati spremembe. Začela sem se na primer rediti v zgornji del rok, pridobivati sem začela maščobno oblogo okoli pasu, zdelo pa se mi je tudi, da moja drža postaja vse bolj sključena. In to mi ni bilo všeč. Priznam,  da me je k telovadbi najprej spodbudila želja po lepšem videzu, šele pozneje sem začela razmišljati tudi o vseh koristnih učinkih na zdravje. A glede na to, kako  težko mi je bilo zbrati  dovolj začetne motivacije, sem vesela, da me  je vsaj nekaj spodbudilo,« je pred časom za medij njena.si povedala žirantka priljubljenega šova Zvezde plešejo, ki si je tudi omislila osebnega trenerja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Rezultati se kažejo, mar ne?

N. D.; Foto: Instagram

 

nakupovanje
podčetrtek