• C Novo mesto
  • 22:42
  • Čet, 01.06.2023

Vau, kaj se je zgodilo s postavo Nine Pušlar? Poglejte si to fotografijo

Priljubljena pevka Nina Pušlar se lahko pohvali z zavidljivo postavo, za katero, tako so mediji navajali pred časom, pridno telovadi in se poti v fitnesu. Kot pa navaja spletni portal Tocnoto.si je njena postava zadnje čase je več kot čudovita in pozna se, da je Nina v svojem telesu sproščena in zadovoljna. Fotografija je dokaz:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Naša priljubljena pevka in že tri leta najbolj predvajana slovenska izvajalka se zadnje mesece redno mudi na glasbenih odrih in žanje uspehe na glasbenih lestvicah, med drugim pa vedno znova očara tudi s svojim modnim slogom. Pred kratkim je napolnila ljubljansko Halo Tivoli, kjer je nosila unikaten stajling, kot nalašč za to priložnost. Nosila je namreč komplet oprijetih usnjenih hlač in jakne v drzni vijolični barvi, ki meji na električno moder odtenek. Šlo je za eno izmed treh kreacij modne oblikovalke Jelene Proković, ki jih je Nina nosila ta večer. Vstopnice za veliki šov so bile sicer hitro razprodane, Nina pa je poskrbela tudi za prav posebne goste, saj so ob njej nastopili še skupina Gedore, Magnifico in plesalci pod vodstvom Anžeta Škrubeta, poroča metropolitan.si.

O novi pesmi Malo malo: Ljudje pravijo, da se jih je dotaknila

Ena najbolj poslušanih slovenskih pevk, ki že leta navdušuje s svojim glasom in stasom pa medtem že predstavlja novo pesem Malo malo. Od minulega leta se je poslovila z največjim koncertom v karieri v ljubljanskem Tivoliju, zdaj pa se z novo pesmijo podaja na pot dvoranskih druženj z oboževalci. Na svojih koncertih navdušuje s svojimi starimi in novimi pesmimi s sedmega studijskega albuma z naslovom Nina Nina Nina, katerega del je tudi nova skladba, ki je le v nekaj urah skočila v Top 10 najbolj vročih skladb na pretočnih platformah. »Pesem me že ob prepevanju prvih verzov odpelje v  zgodbo. Peti to pesem je nekaj zelo posebnega, kar sem začutila tudi po odzivih občinstva. Ne vem, kako bi to opisala … v meni vzbudi posebna čustva. To je ena od dveh pesmi z novega albuma, ki sem si ju želela pred občinstvom prvič zapeti v Tivoliju,« je ob izidu nove pesmi z naslovom Malo malo povedala ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk.

N. D.; Foto: Instagram