• C Novo mesto
  • 02:20
  • Ned, 22.05.2022

Vau, kako čudovita je Tanja Žagar s svojo hčerkico

Priljubljena pevka Tanja Žagar je pred kratkim rodila drugega otroka, hčerko Marino. Sedaj se že nekaj časa ni oglasila in najbrž so se tudi zato njeni številni oboževalci tako razveselili nove fotografije, na kateri je skupaj s hčerko, ki počiva v vozičku. »Ena se smeji, druga sladko spi, tretji okrog nori, četrti pa fotko naredi. Pozdravčki vsem iz veselega štajerskega sprehoda,« je pripisala Tanja poleg in prejela mnogo všečkov ter komentarjev stilu »Tanja, to so najlepši trenutki v življenju vsakega starša. Lepo še uživajte s svojimi ljubljenimi«.

Tanja si je po porodu vzela čas zase in za svojo družino, prvič pa se je oglasila svojim oboževalcem in sledilcem na družbenih omrežjih nekaj tednov po rojstvu. Med drugim se je zahvalila ljubljanski porodnišnici za dobro oskrbo: »Pred štirinajstimi dnevi, 19. 7. 2021, sem v svoje življenje še en najsrečnejši dan dodala, saj je na svet naša srčica Marina priplesala. Zdaj že prave ženske debate imava, najraje pa se s starejšim bratcem in atijem crkljava. Iz srca hvala porodnišnici Ljubljana za nepozabne tri dni, ko spet skupaj smo bili. Zdaj pa greva na sonček se pogret, vsem vam pa pošiljava poljubčkov pet!«

Očitki, da je razdrla družino

Priljubljena pevka je julija lani postala mamica hčerki Marini. S partnerjem Mikijem Šarcem imata že štiriletnega sina Karla. Je pa Tanja konec leta v intervjuju za revijo Zarja priznala, da je v preteklosti poslušala številne očitke, da je svojemu partnerju  razdrla družino. »Ja, je bilo res burno. Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari. A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembneje je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama. Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari,« je povedala za omenjeno revijo.

N. D.; Foto: facebook

dolenjske lekarne