• C Novo mesto
  • 19:09
  • Sre, 12.06.2024

Vau, se spomnite Anne Paynich iz Poroke na prvi pogled! Tu je povsem gola …

Anno Tio Paynich poznamo iz številnih resničnostnih šovov, spoznali smo jo že v šovu Kmetija in nato v Masterchefu, nedavno smo jo spremljali v šovu Poroka na prvi pogled. Pred leti je njena knjižna uspešnica Brezpogojna ljubezen na izposojo pritegnila bralce iz vsega sveta. Pozornost je Anna takrat namenila tudi domačemu občinstvu, slednjega je na predstavitev povabila z objavo, ob kateri so mnogi zastrigli z ušesi. Objavila je fotografijo, na kateri povsem gola v rokah pestuje svojo duhovno knjigo. Z utrinkom je na simboličen način prepletla vsebino, ki se skriva pod platnicami: »Preljubi moji vsi. Hvala za podporo. Slika je zgolj simbol razgaljene duše v knjigi. Ni retuširana, ampak realna. Lepota izžareva iz notranjosti. Rada vas imam,« je objavi pripisala lepa in srčna Anna.

Snubcu zlomila srce

Spomnimo, v šovu Poroka na prvi pogled sta si na koncu zaobljubi  na ceremoniji povedala tudi Anna in njen izbranec Aleš. Anna mu je ne glede na vsa njegova prizadevanja zlomila srce. »V ta eksperiment sem vstopila odprtega uma in srca ter se radovedna podala na najino dogodivščino,« je začela, nato pa nadaljevala z opisom njune poti v eksperimentu. »Spoznala sem čudovitega moškega, ki mi je spremenil pogled na moške,« je še dodala Anna, ki je sprva Aleša še dodatno hvalila, na koncu pa vseeno sprejela sledečo odločitev: »Počaščena sem, da si z mano nekatere stvari počel prvič. Za to sem ti izjemno hvaležna, vendar pa … V ta eksperiment sem prišla prvič, željna novih izkušenj, ki pa jih nisem prejela. Moje srce se ni odprlo in predalo, ker se na ključnih ravneh nisva povezala. Toplina in srčnost, ki ju oba imava, nista dovolj, da bi lahko gradila nek srčni in ljubezenski odnos. Lahko sva dobra prijatelja zunaj eksperimenta.«

Anna je sicer Alešu zatrdila, da ga kot osebo spoštuje in da se ji zdi kot moška figura čudovita, ampak njemu to ni prav veliko pomenilo. S solzami v očeh je spremljal njen odhod, a priznal, da bo šel naprej.

N. D.; Foto: Planet TV

godba