• C Novo mesto
  • 11:39
  • Ned, 14.04.2024

Vedeževalec Blaž načrtoval poroko, vmes posegla kruta družinska usoda

Marca so mediji pisali, da se bo najbolj razvpit slovenski vedeževalec, Blaž Knez, poročil. Od takrat so govorice o poroki potihnile. Blaža so z Zurnal24 poklicali in ga vprašali, ali je morda na skrivaj skočil v zakon. Zaupal jim je, da se je z izjavo o poroki sprva le šalil. Za mediji je nato res nameraval inscenirati poroko in priprave so bile že v polnem teku, nato pa je vmes posegla kruta usoda. »Nekaj tednov pozneje mi je umrl oče in tega nisem mogel speljati,« pravi Blaž, ki je zdaj že sedem let samski. Nove zveze pa si menda trenutno niti ne želi.

Ne gleda samo v prihodnost, tudi poje

Blaž Knez je slovenski javnost najbolj poznan kot kontroverzni Vedeževalec Blaž, pa ima seveda tudi obilico dela. Poleg gledanja v prihodnost, je večkrat pokazal tudi svoj pevski talent. Te dni je na omrežju YouTube objavil svojo novo pesem Do dna, z njo pa sodeč po odzivih navdušil številne spletne komentatorje. Videospot je na omrežju YouTube že prava uspešnica – do danes ji je prisluhnilo že več deset tisoč poslušalcev, med komentarji pa ne manjka pohval na račun njegovega pevskega talenta.

»Vedeževalec Blaž je s svojo čustveno pesmijo “Do dna” razkril, zakaj ni poroke. Pesem, posneta v prelepi vili na Krku ob čudovitem vremenu, pripoveduje o padcu do dna, ko je izgubil svojo ljubezen, ki je našla srečo v drugem objemu. V videospotu blestita zaljubljen par, Barbara in njen fant Ante iz Korčule. Oba sta priznana poslovneža, in kar preseneča, je njuno neverjetno igralsko nadarjenost. Nastopanje v tem videospotu jima je povsem uspelo, kot da sta rojena zvezdnika,« so ob videospotu zapisali na omrežju YouTube.

Glasbo za novo pesem je napisal Miha Hercog, pod avtorico besedila pesmi se podpisuje Saša Lendero

N. D.; Foto: youtube