• C Novo mesto
  • 05:47
  • Tor, 21.03.2023

Vedeževalec Blaž razkril, kaj nas čaka v letu 2023: vojne, klimatske spremembe, nezemljani …

Leto 2022 se nezadržno bliža h koncu in vsi, ki spremljate prerokbe Babe Vange in Nostradamus vesta, da prihajajoče leto ne prinaša nič obetavnega. Podobne napovedi ima tudi priljubljeni slovenski vedeževalec Blaž, ki v kartah vidi vojno in drastične klimatske spremembe. Kljub temu pa so karte napovedale, da Slovenijo v prihajajočem letu čakajo lepi časi, je razkril za Žurnal24.

»Pri napovedi za svet vidim dve veliki sili, ki se bosta združili za doseganje istih ciljev. Ena država je Kitajska, red in disciplina, druga država ostaja skrita. Po svetu se bo sejala tesnoba, strah, negativna energija in vojna. Napoved za svet ni obetaven, predvsem je črna in temačna scena iz ozadja. Velike spremembe se bodo zgodile v Ameriki. Veliko ljudi bo trpelo. Vidim težave s Severno Korejo in še eno vojno, ki ne bo v Evropi. Največje človeške težave vidim v Indoneziji, velik požar. Vidim strašne spremembe. Ne vidim neposredno jedrske eksplozije, vseeno pa vidim na območju Černobila manjšo eksplozijo. Do leta 2030 pa se bo tudi Švedska odstranila iz Evropske unije. Vse več bodo ljudje govorili o nezemljanih,« je Blaž za omenjeni medij prerokoval , da bo prišlo do velikih zaostritev in nove vojne, sodeč po njegovih besedah pa naj bi aprila človeštvo prizadele velike spremembe.

A Slovencem se kljub temu ni za bati

»Za Slovenijo sem pogledal 3 karte in že takoj v prvi videl moč, ki v zlatem tarotu pomeni, da smo nekaj časa bili v kaosu in da smo Slovenci kot narod pogumni in gremo naprej. Bili so težki časi. Seveda pa je tudi kot opozorilo, da bomo morali znati obvladati svoje želje, drugače bomo lahko trpeli,« je razkril v svoji napovedi za Žurnal24 in ob tem je napovedal, da nas čakajo tudi velike pozitivne spremembe na področju ekonomije, razvoja in gospodarstva.

Na kraljevem dvoru naj bi aprila prišlo do prepira, v evropskem parlamentu pa naj bi ‘zadonela velika afera’.

Vedeževalec Blaž

»Gospod Blaž je najbolj znan slovenski vedeževalec, ki se že od rojstva ukvarja z vedeževanjem. Vedežuje iz tarot in ciganskih kart. ​Direktno napove prihodnost in je eden redkih jasnovidcev, ki vam bo napovedal pravo resnico! Brez problema pove dobre in slabe stvari. Odstranjuje negativno energijo in z močno ljubezensko magijo vrača partnerja. Ne obljublja čudežev čeprav se zgodijo. Če želite spremeniti življenje na boljše, bo za vas naredil ritual blagostanja. Težave se same rešile ne bodo. Ne dolgotvezi ampak pove bistvo in takoj ko bo zaslišal vaš glas, bo vedel kakšna usoda vas čaka in kaj vam je namenjeno v tem trenutku,« o slovenskem jasnovidcu piše na njegovi spletni strani.

N. D.; Foto: youtube