• C Novo mesto
  • 09:34
  • Čet, 28.09.2023

Vedeževalec Blaž šokiral gledalko Tino, klicala je nazaj in potrdila, da je noseča

Slovenski vedeževalec Blaž Knez, katerega lahko spremljate tudi na eni izmed slovenskih komercialnih televizij se je spet s svojim načinom branja prihodnosti znašel v medijih.  Tokrat pa je pokazal svojo jasnovidnost, ko ga je za klicala gledalka Tina. Najprej ga je vprašala o izgubljenem kužku, a jo je grobo odvrnil, da ne more razbrati, kje so pogrešane živali in dejal, da je bila nesramna do njega. Potem je tema nanesla na bivšega moža. »A bo moj bivši prišel nazaj?« je vprašala. Vedeževalec je odvrnil, da upa da ne. Vseeno je pogledal karte in  odprla se mu je karta otroka, zato jo je prosil, naj naredi test nosečnosti in ga pokliče nazaj. Šokirana Tina se je kasneje res oglasila in potrdila novico o naraščaju. »Nisem prepričana, kdo je oče, mislim si da sem z bivšim,« je priznala in prisegla da bo od sedaj naprej verjela njegovim napovedim.

Sodelovanje z Damjanom Murkom

Sicer pa je Slovenijo konec lanskega leta presenetila  skladba, za katero sta moči in glasove združila Damjan Murko in Vedeževalec Blaž. To je bilo sicer prvo glasbeno udejstvovanje priljubljenega vedeževalca za katerega pa ne vedo, ali ga je za glasbeno kariero prepričal Murko sam, ali je morda njegov pevski talent odkrila Saša Lendero, ki  za njuno skladbo Mrcina napisala besedilo. Nato je po medijih zaokrožilo, da sta Blaž in Damjan imela dogovor, da ne bosta snemala z drugimi, dokler njuna pesem ne bo dosegla dveh milijonov ogledov. Damjan je s Tilnom Brglezom, zmagovalcem Kmetije, vseeno posnel pesem z naslovom Breskvice, Blaž pa naj bi zahteval izbris njune pesmi.

Kdo je vedeževalec Blaž?

»Gospod Blaž je najbolj znan slovenski vedeževalec, ki se že od rojstva ukvarja z vedeževanjem. Vedežuje iz tarot in ciganskih kart. ​Direktno napove prihodnost in je eden redkih jasnovidcev, ki vam bo napovedal pravo resnico! Brez problema pove dobre in slabe stvari. Odstranjuje negativno energijo in z močno ljubezensko magijo vrača partnerja. Ne obljublja čudežev čeprav se zgodijo. Če želite spremeniti življenje na boljše, bo za vas naredil ritual blagostanja. Težave se same rešile ne bodo. Ne dolgotvezi ampak pove bistvo in takoj ko bo zaslišal vaš glas, bo vedel kakšna usoda vas čaka in kaj vam je namenjeno v tem trenutku,« o slovenskem jasnovidcu piše na njegovi spletni strani.

N. D.; Foto: youtube