• C Novo mesto
  • 03:07
  • Sob, 21.05.2022

VIDEO: Albankin eksplicitni nastop na Eurosongu spremenili, poskrbela je za ‘največji šok večera’

Kot prva je v razprodani torinski dvorani PalaOlimpico pred približno 15.000 gledalci bila na vrsti Albanija, ki jo je na polfinalnem večeru Evrovizije zastopala pevka Ronela Hajati s pesmijo Sekret (Skrivnost). Gledalci so ji, kot kaže, napovedovali prehod v finale, kar pa se ni zgodilo. Njen nastop v polfinalu ob dveh so si na YouTubu ogledali skoraj 200.000-krat. Mnogi menijo, da ni pošteno, da se Ronela ni uvrstila v finale. Pozornost je pritegnila predvsem s svojo seksi sprostitvijo in energičnim nastopom. Čeprav se ji ni uspelo uvrstiti v finale, je njen nastop požel veliko zanimanja. Na koncu je namreč pokazala dvoglavega orla, ki je simbol Velike Albanije. Menda pa so njen nastop organizatorji spremenili, kot je bilo v prvotnem načrtu, saj naj bi bil preveč ekspliciten.

@eurovision The Sekret’s out! Check out this exclusive look at @Ronela Hajati’s first rehearsal on the #Eurovision stage! 🇦🇱🦅 #Eurovision2022 #tiktokeurovision ♬ original sound – Eurovision

»Še vedno sem šokiran in razburjen, da se Albanija ni uvrstila v finale,« »Ne morem verjeti, da se to ni uvrstilo v finale,« »Ronela, bodi ponosna nase, razturala si,” »Nisem pričakoval, da bo ta pesem izpadla iz konkurence,« »Morda ni popolna, a kako se ni uvrstila v finale? Zaslužila si je,« »Pravica za Ronello! “, »Ne morem verjeti «, »Ko se zbudim upam, da bo to oznanjeno, da je to napaka in da je Ronela v finalu,« »Njen izpad je največji šok večera,« so samo nekateri od nekaj tisoč komentarjev.

 

V italijanskem Torinu, kjer je potekal prvi polfinalni večer za 66. tekmovanje za pesem Evrovizije se slovenskim predstavnikom, skupini LPS s pesmijo Disko se ni uspelo uvrstiti v sobotni finalni večer, kamor so se uvrstile Švica, Armenija, Islandija, Litva, Portugalska, Norveška, Grčija, Ukrajina, Moldavija in Nizozemska.

N. D.; Foto: youtube