• C Novo mesto
  • 13:01
  • Sob, 27.11.2021

VIDEO: Blamaža influencerke! Ni vedela, čemu je namenjena luknja

YouTube zvezdnica Tefi Pessoa (31) je na rdeči preprogi na premieri filma Dune v Londonu čakala in intervjuvala holywoodske zvezdnike. A pozornost je ukradla dizajnerska obleka Silvie Astor. Dolga žametna obleka z dolgimi rokavi je namreč imela na levem stegnu okroglo luknjo, ki je razkrivala le del noge vplivnice. V videu, ki se kot požar širi na spletu, je ugotovila, da mora njena noga v bistvu skozi luknjo.

@hellotefiLMAO WHYYYYYY BRO♬ original sound – hellotefi

»Ljudje, znorela bom. Hvala za vašo podporo, a pravkar sem ugotovila, da mora moja noga skozi neumno luknjo,« je začela Tefi video, ki v ozadju prikazuje fotografijo z dogodka. »Bila sem na rdeči preprogi in nisem vedela. Zakaj se ne znam obleči? Odrasla sem oseba,« se je spraševala voditeljica. Za skoraj tisoč evrov vredno obleko je Tefi prejela pohvalo, a je prosila, da ji dajo še eno priložnost, da se primerno obleče. »Kot vam rečem, lahko bi umrla. Naročil bom pico. Opravičujem se, lahko se oblečem, samo dajte mi še eno priložnost,« je v smehu dejal Pessoa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hellotefi💥 (@hellotefi)

Tefi je sicer intervjuvala filmske zvezde Timothéeja Chalameta (25), Zendayo (25) in Jasona Momouja (42), video, v katerem govori v obleki, pa so si ogledali več kot 4 milijone krat.

Kdo je Tefi?

Medijska voditeljica Tefi Pessoa je zaslovela s svojo pogovorno oddajo Tefi na YouTubu. Svojim 112.000 naročnikom podaja novičke o tračih, novicah in pop kulturi. Vedno pa ji lahko sledite na TikToku, kjer ima 1,2 milijona sledilcev za bolj malo vsebine.  Rojena je 22. julija 1990, svoj kanal na YouTubu je začela oktobra 2019. Voditeljica je sicer odkrita glede uporabe botoksa, polnil in drugih injekcij za dosego videza. Vseeno je bila večkrat kritična do tega, kako družbeni mediji, filtri in vse ostalo izkrivlja naš občutek, kaj je lepota. »Sem nekdo, ki je odraščal na internetu in to je popolnoma napačno z mojim občutkom samozavesti,« je Pessoa nekoč povedal za ABC News. »Počutim se, kot da izgubljamo stik s tem, kako izgleda resničnost, in to me boli, ker se mi zdi, da je resničnost lepa.«

N. D.; Foto: Instagram