• C Novo mesto
  • 19:44
  • Pon, 06.02.2023

VIDEO: Branko Đurić se je spomnil, kako je sam udaril voditelja: Bravo Smith, tvoj si je zaslužil

Igralec Branko Đurić Đuro se je spomnil incidenta iz svoje kariere, ki zelo spominja na včerajšnji napad hollyawoodskega zvezdnika Willa Smitha na komika Chrisa Rocka med podelitvijo oskarjev. Đuro je na svojem uradnem Facebook profilu namreč objavil posnetek iz oddaje Tisto lepo popoldne, ki se je vrtela na nacionalki, ko je pred leti gostoval in podelil klofuto voditelju. Takratni voditelj Lado Bizovičar ga je namreč skušala provocirati z namigovanjem, da ima igralec nekaj proti Slovencem, in očitno mu je kar uspelo, ker se je Đuro odzval z nasiljem.

Na posnetku je razvidno, da Đuro sprva ni želel odgovarjati na voditeljeve provokacije, ko pa se mu je Lado stopil pred obraz, je vstal in ga oklofutal, voditelj pa se je zgrudil na tla. Lada je začela vpiti »tožil te bom«, Đuro pa je požel bučen aplavz občinstva. »Ko sem jaz klofutal po oddajah so bili drugi časi. Bravo Smith, ta tvoj si je to res zaslužil,« je legendarni član Top liste nadrealista zapisal v objavi na facebooku, ki je razveselila njegove številne oboževalce. »Udari Đuro, legenda. Batina je prišla iz nebes. Medtem, ko se je tako vzgajalo, je bil svet veliko bolj normalen«, »Tega se spomnim, kaj je prosil – dobil«, »Pa si ga zajebal «, »Naslednja novica Will Smith je ustanovil rock skupino,« so zapisali njegovi spletni prijatelji, ki so najbrž pozabili, da je bilo vse skupaj malce zaigrano.

Klofuta, ki odmeva bolj kot oskarji

Spomnimo, letošnjo 94. podelitev filmskih nagrad Oskar sta zaznamovala film CODA in incident na prireditvi, v katerem je glavno vlogo odigral Will Smith. Družinska drama o gluhih CODA režiserke Sian Heder je pobrala oskarja za najboljši film leta, podelitev pa je zaznamovala klofuta nagrajenca za najboljšo moško vlogo Smitha (Kralj Richard), ki jo je v živo na odru zadal komiku Chrisu Rocku zaradi norčevanja iz Willove soproge, Jade Pinkett Smith. Največ oskarjev je osvojil znanstveno-fantastični film Dune, ki je pobral šest “tehničnih” oskarjev – za montažo, ton, vizualne učinke, kinematografijo, izvirno glasbo in produkcijo.

N. D.; Foto: youtube