• C Novo mesto
  • 09:46
  • Sre, 22.03.2023

VIDEO: Brata Čeglaj sta se ga napila med prenosom! Poglejte, kaj sta razkrila o sanjskem Blažu

Gregor Čeglaj in njegov brat Uroš pridno komentirata nove oddaje Sanjski moški, ki so na sporedu vsak vikend. Tokrat sta imela kar livestram, zbirala dobrodelna sredstva, zraven pa pila alkohol, kar se jima je ob koncu prenosu poznalo. Sta pa razkrila, da Blaž pridno hodi po zmenkih in v ta namen objavila tudi fotografijo. To pomeni, da letošnji Sanjski moški po vsej verjetnosti ni izbral nobene kandidatke. »Kaj je še bolj zanimiv, baje sta bla skoz na telefonu. Marsikdo mi govori, da hodi na date z drugimi. Za Blaža imam samo eno sporočilo, ne bit tolk glup, vsaj skrij se,« je bil še jasen Gregor.

O šovu Sanjski moški

Sanjski moški po svetu velja za enega najbolj priljubljenih šovov. Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki bo letos v oddaji Sanjski moški topil ženska srca. Za njegovo ljubezen se bo boril šopek srečnih izbrank, ki bodo z njim hodile na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. »Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo.« Zlasti ameriška različica je izjemno priljubljena. Nekatere sezone ameriškega šova smo lahko spremljali tudi pri nas, na BRIO. Čez lužo so posneli že kar 25 sezon. Iz izvirnega ‘Sanjskega moškega’ so naredili še druge šove, kot so Sanjska ženska, poletna različica Sanjski moški v raju in Sanjski moški – zimske igre, ter še nekaj drugih šovov.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

N. D.; Foto: youtube