• C Novo mesto
  • 20:20
  • Pon, 25.09.2023

VIDEO: Gledalec trdil, da je Denise moški, Zola šokiran, s kom je imel razmerje, sledila je drama

Nekdanja udeleženca kontroverznega srbskega resničnostnega šova slovenska starleta Denise Dame in Lazar Čolić Zola sta v pogovorni oddaji poskrbela za pravo dramo, ko je poklicala gledalka in trdila, da je bila Denise operirana in da je v bistvu moški. Zola kar ni mogel priti k sebi, ker je bil v resničnostnem šovu intimen z njo. »Minja iz Beograda, lep pozdrav vsem v studiu. Hotel sem pozdraviti Zola in Deniz. Hotela sem povedati, da mi je bil Deniz na začetku všeč. Glede na to, da je ‘she-male’, so jo dobro uvedli v šov. Ni mi pa bilo všeč, da je trans svet predstavljal v slabi luči. Ni važno, kako vem, ampak vem,« je dejala.

»Zdaj bom povedal. Ne želim potrditi ali zanikati, ali sem trans ženska, to je zame kompliment. Lep pozdrav Elektri Elit, vse vas ljubim, trans skupnost, se vidimo na “Europe pride,« je gledalki odgovorila Denise.  Ob tem ji je gledalka odvrnila, da mora operirati  vidno Adamovo jabolko. »Razmišljam o gledalki, ki je rekla, da je spremenila spol, potem pa izgleda, kot da me je moški zj***l. Nimam nič proti nikomur, a če je to res, me ne zanima. Kam sem prišel.« je o vsem skupaj rekel Zola in dodal, da samo čaka, da grem domov in molim k bogu.

Denis je nato začela provocirati, se Zoli postavila pred obraz, vzela čevelj ter udarjati po peti, voditelj Darko pa ju je prosil, naj se umirita. To si preprosto morate ogledati:

Dogajanje pod odejo

Spomnimo, naša tekmovalka pete sezone resničnostnega šova Zadruga  se je v začetku leta odločila, da bo v zgodovini tega televizijskega formata ostala v spominu kot ena izmed žensk najbolj svobodnih nazorov. Po zloglasnem seksu s Stefanom Mihićem se je odločil ustno zadovoljiti Lazarja Čolića Zolo. Starleta je “poslovala” pod odejo, Čolič pa je navdušeno navijal. Seveda ne gre pozabiti, da se je Denise se že v samem začetku šova poljubljala s sotekmovalcem Luxom, nato pa se ni mogla upreti čarom sotekmovalca Stefana, s katerim sta končala na stranišču. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, sledil pa so brutalni seks prizori.