• C Novo mesto
  • 22:23
  • Čet, 30.03.2023

VIDEO: Ksenija v Baru le skočila med rjuhe in to medtem ko so vsi spali!

Naša resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec in Ivan Nešković, eden največjih zapeljivcev v Baru, se nista mogla zadržati in sta skočila med rjuhe, medtem ko so vsi spali. »Moram priznati, da se ljubiš zelo dobro,« je povedala Ksenija, Ivan pa ji je v nekem trenutku rekel: »Ljubim te«, na kar se je le nasmejala. Sotekmovalci so v kavarni komentirali, da se je v eni izmed postelj dogajala nekakšna akcija, nekateri pa so trdili, da so vse slišali.

Posnetek si oglejte na tej povezavi.

Spomnimo, slovenska starleta in 25-letni tekmovalec Bara sta sicer že pred tem imela ganljiv trenutek v postelji. Gledalci resničnostnega šova Bar so se ob tem spraševali, ali je Ksenija želela Sofijo Manić, ki je z Ivanom tudi pristala v postelji, izločiti samo zato, da bi imela lažji dostop do njega ter ali je bilo njeno flirtanje z Damirjem Tepavcem zgolj zaigrano, da bi Ivan postal ljubosumen. »Ivan je zame pravi moški, je veliko bolj previden, vsaka ženska potrebuje takega moškega. Da se nekaj zgodi po naključju in da imam problem, mislim, da Damir tega sploh ne bi znal rešiti, pa bi rekel, da ti vse veš, delaj kakor hočeš,« je povedala Ksenija. Ivan je poudaril, da se ima za moškega, ki bo vedno zraven za dekle. »Absolutno se imam za moškega, ki bo zaščitil dekle,« je dejal Ivan.  »Nočem se več pogovarjati, ker se samo smejiš. Tako da se ne bomo ne pogovarjali ne delali,« je Ksenija povedala Ivanu med afero v postelji.

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu. Ksenija Kranjec je še edina Slovenka v tem šovu. Tako kot Jan Klobasa je tudi Lara Goršek Kos sta šov predčasno zapustila, menda zaradi psihičnih pritiskov.

N. D.; Foto: PINK TV