• C Novo mesto
  • 01:23
  • Čet, 09.02.2023

VIDEO: Nov škandalozen posnetek Slovenke v šovu, Zola navijal med oralno akcijo

Tekmovalka pete sezone resničnostnega šova Zadruga Slovenka Denise Dame se je odločila, da bo v zgodovini tega televizijskega formata ostala v spominu kot ena izmed žensk najbolj svobodnih nazorov. Stanovalka luksuzne stavbe v Šimanovcih se je sinoči spet prepustila strastem z resničnostnim sostanovalcem. Denis se je po Stefanu Mihiću odločil ustno zadovoljiti Lazarja Čolića Zolo, nekdanjega fanta Miljane Kulić. Starleta je “poslovala” pod odejo, Čolič pa je navdušeno navijal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Dobila živčni napad, resničnostni šov je protestno zapustila

Kot piše srbski Kurir je Denise za nekaj časa celo zapustila kontroverzni resničnostni šov  oz. Belo hišo, kjer prebivajo udeleženci. Marko Janjušević Janjuš je na delitvi skupnega zaslužka dodelil srednjo vsoto Marijani Zonjić in Andjeli Ranković. Medtem pa je naša starleta prejela majhno vsoto in bila strašno užaljena. »Dala sem ti srednji proračun, nisem jaz kriva, da je bil manjši. Če bi šef zmanjšal proračun, bi mi dal več? Zakaj mi sploh tako malo po vsem tem?! Nič več jeb*** v glavo, ne vidiš me do konca resničnostnega šova, je dejala Deniz. »To niso resničnostni igralci, to so bedaki. Mislim vse najboljše o tebi, da si zelo dobra punca, ki ji je  dolgčas na svetu. Da si kvalitetna oseba, dober človek,« je ironično dejal Janjuš. »Nobeno dekle se ni naredilo norca iz sebe, kot sem se jaz, boš videl,« je dodala Denise.

Po prizorih brutalnega se*sa se je oglasila še mama

Seveda ne gre pozabiti, da se je Denise se že v samem začetku šova poljubljala s sotekmovalcem Luxom, nato pa se ni mogla upreti čarom sotekmovalca Stefana, s katerim sta končala na stranišču. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, sledil pa so brutalni seks prizori. Starleta je tudi razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. »Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov.

Šokirala je tudi Anita, mati Denise Dame, ki je srbskim medijem zaupala, da je svojo hčer že videla med seksom! Zato ni bila šokirana, da se je hči na stranišču resničnostnega šova Zadruga  spravil na nujno potrebo: »Če ste tam dan in noč in jih kamere nenehno spremljajo, je normalno, da jih posnamejo. Preden je vstopila v šov, so ji ukradli telefon, nato pa so se v javnosti pojavili njeni posnetki se*sa. Nič mi ni strašljivo.«

N. D.; Foto: twitter