• C Novo mesto
  • 15:26
  • Pon, 08.08.2022

VIDEO: Pozabite Denis Dame, to je najbolj sramotna scena v šovu! Viki in Marko ‘treseta’ posteljo, ostali jim pojejo

Udeleženci kontroverznega srbskega resničnostnega šova Zadruga so se dotaknili novega dna, pišejo srbski mediji. Po žaljivkah, grožnjah, pesmih in udarjanju z glavo ob zid so imeli gledalci priložnost videti ljudskega pevca, ki je poje za mikrofon pred parom, ki se ljubi!

V šovu je namreč prišlo do poroke Dalile in Filipa Carja, zato sta se tekmovalcem v Zadrugi pridružila pevca in nekdanja resničnostna udeleženca Era Ojdanić in Zorica Marković. Oba sta zapela, svatje so se veselili, potem pa so vsi opazili, da Viki in Marka Osmakčića ni več. Šla sta v sobo, kjer sta pokrita čez glavo tresla posteljo, nato pa so se vsi zbrali, da bi peli in plesali okoli njih.

Morate videti, da bi verjeli:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VamoTamo (@cavke_vamo_tamo)

Zgroženi tudi gledalci

»Groza«, »Ali obstaja kaj hujšega od brezsramu«,»Blam stoletje«, »Nič ni onkraj tega«, »Kakšna sramota«, »Bit line«, »Vicky in Marko nimata sramu ali sramu«, »Oni potrebujem pomoč, ker to ni normalno,« so bili ogorčeni nekateri komentarji.

Tudi Denis Dame pozabila na kamere

Spomnimo, v tem istem šovu je v začetku leta Denise Dame poskrbela za podobno vročo akcijo.  S Stefanom Mihićem sta bila sama v kopalnici in tam sprožila vročo akcijo. Požvižgala sta se na prisotnost kamer in na to, da bi lahko vstopil kdorkoli od drugih tekmovalcev.

N. D.; Foto: Pink TV