• C Novo mesto
  • 07:01
  • Sre, 29.06.2022

VIDEO: »Pusti mi, da te!« Košarkar pribil Slovenko za zid in ji grobo razširil noge

Nekdanji košarkar Marko Janjušević Janjuš je dobesedno naskočil sostanovalko v kontroverznem srbskem resničnostim šovu, Denise Dame. Zadnje čase ‘golobčka’ za svoje sotekmovalce v šovu redno pripravljata pravi šov s simulacijo spolnih iger. V nekem trenutku je Janjuš Denise dobesedno pribil na zid v kopalnici, ji dvignil nogo in jo pobožal po stegnu. »Kako dišiš, kako naj te zdaj zavoham, naj samo …,« je zamrmral Janjuš, Deniz pa ga je odrinil od sebe in ji rekel, naj ‘zmanjša doživljaje’, a se ni pritoževala. »Kaj je to?« je bila šokirana Dalila, ki je bila tam, medtem ko sta se Marko in Denis crkljala.

@janjus_zadruga #fyp #tiktokpoll #foryou #janjus ♬ original sound – Veselin Kostić

Šokirala je tudi mama

No, zagotovo niste pozabili scen brutalnega seksa, ki sta ga pred kratkimi v šovu uprizorila Stefan Mihić in naša starleta, ko sta se osamila v kopalnici, nato pa začela vročo akcijo, ne glede na kamere in dejstvo, da lahko vstopi kdo od udeležencev Zadruge. Starleta je doslej razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. »Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov. Šokirala je tudi Anita, mati Denise Dame, ki je srbskim medijem zaupala, da je svojo hčer že videla med seksom! Zato ni bila šokirana, da se je hči na stranišču resničnostnega šova Zadruga  spravil na nujno potrebo: »Če ste tam dan in noč in jih kamere nenehno spremljajo, je normalno, da jih posnamejo. Preden je vstopila v šov, so ji ukradli telefon, nato pa so se v javnosti pojavili njeni posnetki se*sa. Nič mi ni strašljivo.«

Obtožbe, da je moški?

Mimogrede, veliko polemik je bilo v srbskih medijih, da je bila ena izmed najbolj kontroverznih udeleženk Zadruge v preteklosti moški, a so se pojavile fotografije iz njenega otroštva, ki dokazujejo, da je pravzaprav že od rojstva dekle.

N. D.; Foto: Instagram