• C Novo mesto
  • 16:09
  • Čet, 22.02.2024

VIDEO: Slovenka Urša končala v postelji še z Danijelom, iz spalnice odmevali vzdihi

Znanka iz slovenskega resničnostnega šova Ljubezen po domače buri domišljijo gledalcev.

Razmerje Danijela Višića in Slovenke Urše Škofic vzbuja pozornost že od samega začetka nove sezone kontroverznega resničnostnega šova Zadruga. In to kljub dejstvu , da sta se oba v zadnjem mesecu že spustila v čustvena in spolna razmerja z drugimi prebivalci hiše. Urša, znanka iz slovenskega resničnostnega šova Ljubezen po domače, je namreč le nekaj dni po vstopu v t. i. Belo hišo imela vročo afero z Bilalom Brajlovićem, Danijel pa s Sandrom Bakšo, po prekinitvi teh razmerij pa sta se začela zbliževati. Čeprav sta trdila, da sta le prijatelja, so jima očitno popustile zavore, zato sta se po poljubljanju in božanju v zgodnjih jutranjih urah prepustila strastem. Nekaj ​​vročih dotikov je bilo, a vse je očitno na koncu le ‘poskus seksa’, dodajajo srbski mediji.

Kdo je Urša Škofic?

Urše Škofic ljubitelji resničnostnih šovov zagotovo spomnite iz prve sezone šova Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za srce Mateja Ruparja. Obeti so bili zelo dobri, skupaj sta odpotovala celo na romantično potovanje, a se je pozneje Rupar odločil, da ne bosta skupaj. Lepotica se je kasneje podala v manekenske vode, o njej pa se nekaj let ni več pisalo. Urša je sicer v predstavitvenem videu za šov Zadruga 6 povedala da seksala pred kamerami ne bi nikoli, predvsem zaradi staršev. »Sram me je, da mi je to naredila! Resno govorim. Tudi vem ne bi bilo vseeno, če bi to storila vaša hči.« O Bilalu in njegovem razmerju z Uršo noče niti slišati. »Ma, kaj! Ni naključje, ne podpiram ničesar med njima! Čisto me je razočarala! Ne vem kaj naj ti rečem. Mama joka, okolica se pogovarja … Zaradi nje trpimo grozne stvari. Če bi to naredila neki drugi dan … Če bi bil peti mesec, nekaj sočutja, tudi če razumem, to pa … To je katastrofa! Tega ne prenesem,« je za Pink.rs še po njeni prvi ‘akciji’ povedal njen obupani oče Darko.

O šovu …

V Šimanovcih v Srbiji se je začela nova sezona resničnostnega šova Zadruga, ki bi ga lahko opisali kot megalomansko različico šova Big Brother. Šov, v katerem se za zmago poteguje 50 tekmovalcev, za produkcijo pa skrbi okoli 1500 ljudi, bo z novo sezono presegel vse resničnostne šove doslej. Željko Mitrović, lastnik televizije Pink TV, je v Šimanovcih za Zadrugo zgradil prave srbske Benetke. Mesto na vodi z dvorcem in zalivom je stalo okoli 18 milijonov evrov, pri čemer stroški, kot so elektrika, voda in delo zaposlenih, ki bodo nastali med snemanjem šova, vključno s honorarji tekmovalcev, sploh niso vključeni.

N. D.; Foto: Pink.rs