• C Novo mesto
  • 15:32
  • Pon, 25.09.2023

VIDEO: Slovenka v resničnostnem šovu oralno zadovoljila sotekmovalca, nato sta šla do konca

»Ne vem, kako se bom znašla glede denarja, moj zajtrk stane več kot tedenski proračun. Tam bom propadla. Nisem romantičen tip, če je seks tako dober, kot to počnem jaz, potem to ni precenjeno … Zdaj bodo vsi ugotovili, kaj pomeni stari jugoslovanski pregovor: »Tako mlada in že Slovenka.«

Denise Dame je spet v središču srbske javnosti. Ponovno se je slekla pred kamero, a tokrat je imela intimni odnos s sostanovalcem v kontroveznem šovu Zadruga. Denise se je sprva v šovu poljubljala s Saletom Luxom, zdaj pa se ni mogla upreti čarom Stefana Mihića, s katerim sta končala na stranišču. A ne samo tom  tam sta začela vročo akcijo, ne glede na kamere oz. mislijo na to, da bi lahko vstopil kdo od udeležencev. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, končalo pa:

Tako mlada pa že Slovenka …

Starleta je doslej razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije.

»Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov.

»Ne vem, kako se bom znašla glede denarja, moj zajtrk stane več kot tedenski proračun. Tam bom propadla. Nisem romantičen tip, če je seks tako dober, kot to počnem jaz, potem to ni precenjeno … Zdaj bodo vsi ugotovili, kaj pomeni stari jugoslovanski pregovor: »Tako mlada in že Slovenka,« je dejala. Na vprašanje, ali je v resnici moški, je imela pripravljen odgovor: »Resnico bomo videli v Zadrugi, vendar je resnica že vidna na mojem OnlyFans profilu,« je za pred začetkom šova kar malce preroško namignila Denise.

N. D.; Foto: pink.rs