• C Novo mesto
  • 20:31
  • Sob, 04.12.2021

Vin Diesel pred oltar popeljal hčerko svojega pokojnega prijatelja Paula

Bila sta najboljša prijatelja, nato pa je Paul umrl v tragični nesreči. Zvezdnik franšize Hitri in drzni je še naprej nudil podporo njegovi družini in na poročni dan Paulove hčerke jo je pospremil do oltarja.

Slavni igralec Vin Diesel (54) je na njen najbolj poseben dan hodil z Meadow Walker (22) in to osem let po grozljivi nesreči, v kateri je izgubila očeta Paula Walkerja. Pospremil jo je namreč do oltarja. Vin in Paul sta bila najboljša prijatelja. Video in fotografije same poroke je Meadow objavila na svojem Instagram profilu ter z njimi razvnela številne oboževalce franšize Fast & Furious (Hitri in drzni). »To je tako čustveno. To, da jo je Vin pospremil do oltarja, me je spravilo v jok,« je zapisal eden od spremljevalcev. »Paul bi bil ponosen in zelo vesel,« se je glasil še en komentar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Čustvena fotografija je v samo nekaj urah zbrala več kot 800.000 všečkov. Spomnimo, Meadow Walker je imela 14 let, ko je bil njen oče umrl v grozljivi prometni nesreči. Bilo je med snemanjem sedmega dela franšize, film pa je bil dokončan s pomočjo njegovih bratov Codyja in Caleba ter z uporabo tehnologije CGI.

Začeli smo skupaj, skupaj bomo končali

»Ko se je leta 2013 zgodila tragedija, smo za pet mesecev prenehali snemati film,« je dejal Vin in pojasnil, kako je filmski studio sprejel njihovo odločitev, da bo lik Paula Walkerja prikazan kot del mitologije: »Skupaj sva začela to franšizo, ki je začela najino bratstvo. Naša bratovščina bo preživela to franšizo.«

Foto: Schreenshoot 7News

Bil je boter njegove hčerke

»Nimam prijateljev, imam družino,« se glasi citat v enem od nadaljevanj popularne franšize Vin Diesel, ki uteleša vlogo Dominica Toretta v filmu ‘Hitri in drzni’. Ko je v nesreči umrl Paul, je Vin Diesel prihitel na kraj nesreče in tam ostal skoraj vso noč. Dobesedno je izgubil  brata. Hollywodska zvezdnika sta se namreč med snemanjem tako zbližala, da je bil Vin postal boter Walkerjevi hčerki Meadow, tisti, ki jo je zdaj pospremil pred oltar. Hitri in drzni 7 se je dejansko končal s prizorom, ki je bil pravzaprav poklon pokojnemu Walkerju:

N. D.; Foto: Instagram