• C Novo mesto
  • 11:48
  • Ned, 28.02.2021

Vojni zločinec blati Balaševića: Razočaran sem, ker slavijo izdajalca srbskega ljudstva

Vse, kar sem imel povedati o Balaševiću, sem povedal, ko je bil živ. Zdaj nimam kaj dodati ali odvzeti, je dejal vojni zločinec Vojislav Šešelj. Moti ga, da se ljudje zbirajo okoli spomenika v Srbiji.

Vojislav Šešelj, politik, hujskač in obsojeni vojni zločinec, je dejal, da je ogorčen, ker poganski rituali oskrunijo spomenike v središču Beograda, pri čemer se je skliceval na shode ljudi, ki so se poslovili od pokojnega pevca Đorđa Balaševića. Slednji je za vojnega zločinca izdajalec srbskega ljudstva, je dejal v oddaji Hit Tweet, piše Blic.

»Vse, kar sem imel povedati o Balaševiću, sem povedal, ko je bil živ. Zdaj nimam česa dodati ali odšteti ,« je dejal . Ena od tem je bil namreč film Dara iz Jasenovca in ob tem je bila Šešlju všeč tudi ideja, da bi Srbi posneli film o Srebrenici. »Ni slaba ideja. Tam ni bilo genocida, nobena ženska ni bila ubita,« je prepričan vojni zločinec.

Dodajmo, da so na novosadskem pokopališču Novo groblje včeraj v ožjem družinskem krogu pokopali legendarnega srbskega kantavtorja. Pogreba se je udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Janković. V Novem Sadu so danes razglasili dan žalovanja, poroča spletni portal Telegraf.

NaDlani.si; Foto: youtube