• C Novo mesto
  • 19:37
  • Pon, 15.04.2024

Vroče, tekmovalka letošnjega Sanjskega moškega odprla profil na Only fans

Letošnja oddaja Sanjski moški bo za mnoge očitno odskočna deska, vsaj kar se služenja denarja kliče. Tudi Pio Gavrič, ki sicer v obeh sezonah ni našla ljubezni v šovu, saj je pri Gregorju vrtnico zavrnila, pri Blažu pa je zavrnila zmenek in tako na izločanju vrtnice ni prejela, saj je pred dnevi je napovedala, da je začela delati na novem projektu in sedaj je skrivnost razkrita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pia 🥂 (@piuskababy)

Pia si je odprla čisto svoj profil na žgečkljivi platformi OnlyFans, poroča portal tocnoto.si. V katero smer gre, je nakazala že pred dnevi, ko je delila fotografijo na Instagramu, na kateri je brez oblačil napovedala, da nekaj prihaja.

Oblačila odvrgli tudi s Tjašo

Spomnimo, junakinji prve sezone šova Sanjski moški Pia in Tjaša Kramarič pa sta pred meseci odvrgli oblačila in na Instagramu zapisali, Vse kar želim za božič si Gucci zokni. Takrat sta se obe postavili pred objektiv Aleša Bradavičarja.

Ogromni zaslužki

Spletna stran OnlyFans, kjer svojo slavo s pošiljanjem ekskluzivnih fotografij in posnetkov unovčujejo tudi številni zvezdniki, nekaterim omogoča bajne zaslužke, kar razkriva lestvica največjih zaslužkarjev. Zvezdnice, kot so Cardi B, Bella Thorne in Blac Chyna, so s profilom na spletni strani OnlyFans udarile žebljico na glavico, saj na ta račun služijo dodatne milijone, ne da bi se za to posebej pretegnile.  Zvezdnik ali zvezdnica, ki ima precej sledilcev na Instagramu, bi lahko na ta račun zaslužila več kot 10 milijonov evrov mesečno, če bi jih samo 50.000 plačalo mesečno naročnino v višini 20 ameriških dolarjev (17 evrov).

N. D.; Foto: Instagram