• C Novo mesto
  • 07:16
  • Sre, 29.06.2022

Vroči prizori na Kmetiji! Polona in Nina morali odvreči oblačila

Gospodarica Nada je v šovu Kmetija opozorila na več pomanjkljivosti pri tedenski nalogi, zato je bila ta opravljena pogojno. Kako tudi ne, saj so se tekmovalci v tem tednu še najbolj ukvarjali z Janovim razpoloženjem, ki je zelo nihalo. Slednji je očital lenobo, nato pa vse skupaj le še stopnjeval ter priletno Majdo poniževal, žalil, zmerjal …

Na tržnici sta se slekli

Tokrat pa sta v ospredje stopili Nina in Polona, stari znanki s šova Sanjski moški, kjer sta se borili za srce Gregorja Čeglaja. Glava družine Maria ju je namreč prosila , če bi lahko šli na tržnico. Tam ju je namesto Luke pričakala izkušena trgovka Nuša. Hitro sta ugotovili, da se bosta morali potruditi za dobrine. Prepričati sta jo poskušali na vse mogoče načine, tudi s petjem in plesom. Na koncu sta se slekli do spodnjega perila in v zameno za svoja oblačila sta lahko v 15-ih sekundah nabrali vse, kar sta si želeli. Njuni sotekmovalci so dogajanje pospremili z vzkliki navdušenja, a Poloni se je zdelo, da njihove čestitke niso bile iskrene. Več v galeriji:

 

Kljub vsemu sta Nina in Polona bili razočarani nad dogajanjem na posestvu. Nina je povedala, da jo je šokiral izbor prvega, nato še drugega dvobojevalca. Taktike, spletkarjenja in zahrbtnost ji jemljejo energijo, zato ne ve več, zakaj sploh še vztraja na posestvu. Polona je bila enakega mnenja, ni mogla verjeti, da so na videz največji sončki največji taktizerji. Skupaj sta ugotavljali, da na posestvu ni prostora za prijateljstvo. Sicer pa se bosta v areni pomerila Jan in Ambrož.

Kdo bo moral po vašem zapustiti posestvo?

Dobra gledanost

Kmetija je bila pretekli teden vse delavnike najbolj gledana vsebina dneva medtem sporočajo s POP TV. S povprečnim ratingom 7,9 odstotkov je od ponedeljka do petka zasedla prvo mesto gledanosti med televizijskimi vsebinami slovenskih televizij. Še veliko višje rezultate dosega med gledalkami, saj je imela najbolj gledana epizoda, ki je bila na sporedu v petek – to je bila prva izločila oddaja, rating kar 11,7 odstotkov in delež gledak 53 odstotkov, kar pomeni, da je več kot polovica gledalk izbrala prav resničnostni šov Kmetija.

N. D.; Foto: POP TV