• C Novo mesto
  • 23:12
  • Pet, 20.05.2022

FOTO: Vroči prizori v Baru! Ksenija se razgalila, Sanja hotela njeno rit

»Ampak ne preveč,« je rekla naša resničnostna zvezdnica v zadregi.

Prava komedija zmešnjav  je nastala v srbskem resničnostnem šovu Bar, ko sta morala tekmovalca za en dan zamenjati moško in žensko vlogo.  In ravno te vlogi sta dobila Damir Tepavac in še edina slovenska predstavnica v tem šovu, Ksenija Kranjec. »Popularnost iščem samo prek Ksenije,« je v smehu povedala Ksenija v vlogi Damirja. In potem je nastopil Damir. »Cel dan me bolijo jajčniki. Vstanem ob 15. uri …«pa je povedal Damir v vlogi Ksenije. Ni dvoma, da sta se oba fenomenalno spopadla z dokaj nenavadno vlogo, ki jima je bila namenjena.

Sicer pa so gledalci srbskega resničnostnega šova  v zadnjih dneh opazili, da je med slovensko tekmovalko Ksenijo Kranjc in Damirjem  vzcvetelo dobro prijateljstvo, ki vedno bolj spominja tudi na nekaj več. Dnevnim masažam in zabavnim zbadanjem so se namreč pridružili tudi nočno druženje v postelji in nežni dotiki, vse skupaj pa je ujela kamera. Kamere, ki tekmovalce med šovom spremljajo 24 ur na dan, so ga namreč ujele, medtem ko je Kseniji masažne usluge nudil v nočnih urah, ko so preostali tekmovalci spali. Slovenka mu je ob tem sicer dejala, da z njim ne želi imeti ničesar, a tekmovalca izrečeno ni zaustavilo. V šali se je celo strinjal z njo, kar je znova pripeljalo do sarkastičnega besednega zbadanja.

Vroče scene po tuširanju

Slovenka sicer v šovu velja za najlepšo in najprivlačnejšo damo resničnostnega šova Bar, in ker se ji moški ne morejo upreti, se ji očitno tudi ženske ne. Po kopanju se je po stanovanju sprehodila v spalni srajci, Sanja Jakšić, ki ne skriva, da je lezbijka, pa je povsem izgubila razsodnost. Sanja je ležala na postelji in ko se je pojavila Ksenija ni in ni mogla priti k sebi, zato je vzdihnila in komentirala. »Pridi dol, bog, uredi naju … Ni mi več dobro,« je rekla Sanja, nato pa prosila Ksenijo, naj se je dotakne. »Da te enkrat udarim po riti, čisto malo,« je prosila. Ksenija se ni kaj dosti pritoževala, pristopila je k Sanji in ji iz spalne srajce izvila zadnjico. »Ampak ne preveč,« je rekla v zadregi.

N. D.; Doto: Pink TV