• C Novo mesto
  • 03:08
  • Pon, 23.05.2022

Wernerjeva žena sporoča Logarjevi: Palčko si porini rit, mojega otroka se dotaknila ne boš

Danes je spet odjeknilo. Nismo več na robu ali pred tretjim valom, ampak na začetku tretjega vala epidemije, je ocenila vodja svetovalne skupine za covid-19 Mateja Logar. Po njenih besedah je zelo verjetno, da se bo epidemiološka slika še slabšala in bodo potrebni nadaljnji ukrepi. »Če se bodo številke alarmantno povečevale, se bo skupina sestala že v nedeljo,« je napovedala. Sicer pa bo sestanek v ponedeljek, ko bodo razmislili o morebitnih novih korakih za zajezitev epidemije. Do takrat ostajajo v veljavi zdajšnji ukrepi, je poudarila. Posledično se bo najbrž povečalo testiranje populacije, prav tako bodo ‘pritisnili’ na nas vsaj kar se cepljenja tiče.

Vsi se s takšnimi ukrepi ne strinjajo. Andreja Brozović, žena priljubljenega pevca Wernerja je na facebooku panično zapisala: »Zaradi mene si to palčko porini v rit in se testiraj tudi tam vsak dan! Mojega otroka pa se niti dotaknila ne boš‼️Starši no pa kaj vam še ni jasno???Kako lahko dopuščate, da z vašimi otroci delajo kar hočejo????Maske na usta-brez upora maske na usta naših sončkov! Moj otrok je svoboden in sva ponosna na to Ste se vdali? Prepustili? Verjamete? Ubogate? Ni mi več jasno. Naslednji korak obvezno cepljenje …« ob tem je sledilcem na dušo položila, da še kar naivno verjamejo, da so si ‘gospoda’ včeraj cepivo vbrizgala. Mojega otroka se pa ne bo nihče dotaknil kaj šele testiral, kaj šle cepil, samo preko mojega trupla, grozi večina komentatorjev.

Zaradi mene si to palčko porini v rit in se testiraj tudi tam vsak dan!Mojega otroka pa se niti dotaknila ne boš‼️Starši…

Objavil/a Andreja Brozovic dne Petek, 19. marec 2021

Estradnica je medtem svoje sporočila že umaknila iz javnosti. Si je morda premislila?

NaDlani.si; Foto: youtube

dolenjske lekarne