• 21C Novo mesto
  • 15:50
  • Čet, 01.10.2020

Wernerju nalil čistega vina zaradi mask!? »Objavil bom, kaj so počeli s tisto Slakovo v njegovem stanovanju«

Nekateri slovenski estradniki so postali pravi borci proti vladnim ukrepom. Eden glasnejših je poleg Marka Potrča tudi priljubljeni pevec Werner. »Če rabite drugi val, da porabite te vaše proklete maske tudi povejte narodu jasno inglasno.. Pa ljubi bom,,,nehajte se pa delat norca z narodom,« je nekoč zapisal na facebooku.

Se je pa ob Wernerjeve pripombe in novega posla “maske dol” obregnil nekdanji poslanec SDS Pavle Rupar. »Moj nekdanji prijatelj Werner Brozić Werči me je že nekaj tednov nazaj blokiral! Odprijateljila me je tudi njegova “misisca! Andreja! Blokiran sem tudi z velikim “pjevačem” Zlatkom Blatkom in še nekaterimI, ki si svoj kruh služijo pri nas v Sloveniji! Blokirali zato, ker so se zaradi svoje vse življenske navade, živeti brez dela in z veliko državno in tujo pomočjo na veliki nogi in sem jim to tudi povedal! Ker “drekarita” čez vse poštene, sama pa sta do sedaj odkokadakala vsak svojo pjesmu na leto in evo ti konec službe za eno leto, dohodek pa reden! Premoženja pa, da si navadni Slovenci misliti ne morete,« je zapisal Rupar in dodal, da s soprogo Andrejo nista nikoli živela od dobre glasbe pač pa od samopromocije in sponzorjev, poroča lokalni portal e-maribor.

Moj nekdanji prijatelj Werner Brozović Werči me je že nekaj tednov nazaj blokiral! Odprijateljila me je tudi njegova…

Posted by Pavel Rupar on Friday, 11 September 2020

Ob tem je v pondeljek dodal še en zapis: »Posnetek obkladanj, kakšen kriminalec sem, arestant, narkoman in.. Groza!! Ta posnetek imam in obljubim vam, da ga bom objavil skupaj s slikami njegovih pogodb, kaj so počeli s tisto Slakovo v njegovem stanovanju in še marsičem zelo zanimivem.. Če ga kdo ima še za frenda, naj mu sporoči, da ne bom dovolil niti zajebavanja Vlade, Slovencev, poštenih delovnih ljudi, še manj pa mene! Jaz nimam kaj izgubiti, moja kariera je končana, njegova bo pa lahko zelo hitro. Naj poje in naj nam da mir!! Sponzorček je svoje povedal.. Mir sem našel v gozdu.. Z mirno vestjo ampak borbeno nastrojen sem užival.. Povem vam, RUPAR IMA TEH POTUHNJENIH ZAJEDALSKIH OZKORIŠČEVALCEV VEČ KOT DOVOLJ!!!«

OPOZORILO WERNERJU IN NJEGOVI(M) !!!
Zelo pokvarjeno, podlo in brezobrazno me je napadel Werner.. Verči ja.. Posnetek…

Posted by Pavel Rupar on Monday, 14 September 2020

Mi smo ostali brez besed …

NaDlani.si; Foto: facebook