• 14.42C Novo mesto
  • 06:39
  • Ned, 07.06.2020

Z dekleti prepevale predsedniku države, ko je prišla domov, je objavila novico o smrti

Za slovensko pevko, ki prihaja iz Svete Trojice v Slovenskih goricah, Anito Kralj, po vsej verjetnosti v naših koncih še niste slišala. A nesrečnica je na facebooku delila šokanten zapis in prijatelje prosila za pomoč. Nekdo je namreč v času njenega nastopa do smrti zastrupil sedemmesečnega psa.

»Človeška hudobija ne pozna meja. Najin, šele 7 mesečni rodovniški aljaški malamut, je danes podlegel hudemu strupu s katerim ga je nekdo v preteklih 24 ali več urah…zastrupil.

Storilec zelo dobro pozna našo lokacijo, hišo in vrt v katerem se je kuža nahajal, in tudi to, da nas v petek ni bilo doma, saj smo z dekleti Vox Angelice prepevale predsedniku države. Prepričana sem, da je občan naše občine,« je zapisala pretresena pevka.

Človeška hudobija ne pozna meja…

Najin, šele 7 mesečni rodovniški aljaški malamut, je danes podlegel hudemu strupu s…

Objavil/a Anita Kralj dne Nedelja, 27. oktober 2019

»Ker je sosledje dogodkov preteklega tedna v zelo nenavadnem naključju, z možem ne izključujeva dejstva, da je lahko šlo tudi za politični motiv. A to delo bo bolje opravila policija in s tem povezani organi«, razmišlja Kraljeva in prehitro poginulemu kužku sporoča: »Dragi Sky! Nase si prevzel breme sovraštva, ki je bilo več kot očitno namenjeno nama. Storilec je takšna reva, da si ni upal priti na Prisojno ul. 10 in povedati na štiri oči kaj in predvsem kdo ga moti. Hvala ti, ker si dal življenje za naju! Naj ti bo lepo tam za mavrico, midva pa ti obljubiva, da bova naredila vse, da najdeva tistega, ki ti je to storil. Za vedno boš najin ljubi Sky-jek … najin medo!!!«

Delimo dalje!!!

NaDlani.si; Foto: Instagram