• C Novo mesto
  • 21:41
  • Sre, 26.01.2022

Zagledal se je v dekle, ki je sedela v občinstvu šova Slovenija ima talent, sedaj pa jo išče!

»Zdravo. Imam eno vprašanje. Slučajno sem prižgal na oddajo in mi je v oči padla punca v prvi vrsti, takoj za žirijo (blond-rjavi lasje, kratek frufru, pa ful resna faca skos ko jo kamera pokaže). A pozna kdo? Bi jo povabil na kavo …,« je zaslediti pod objavo na Facebook profilu šova Slovenija ima talent.

Na portalu Zurnal24 so preverili, katero dekle mu je padlo v oči ter našli mladenko, ki ustreza njegovemu opisu. Sedaj je Mihata le še potrebno opozoriti …

Zlati gumb

Sicer pa so tretjo oddajo zaznamovale številne solze. 20-letna Ariona Telaku iz Celja je svoj nastop posvetila svojemu očetu. »Jaz bi se najprej zahvalila tvojemu očetu, saj imaš vse kar rabi zvezda,« je komentirala Marjetka Vovk, Branko Čakramiš pa dodal: »Zelo redko se zgodi, da me pevka spravi v “pozor!” in tebi je to uspelo.« Čustva pa so preplavila Ano Klašnja, ki je med komentiranjem zajokala

Na oder talentov je stopila tudi 8-letna Julija iz Maribora, ki se ji je pridružila tudi 45-letna mama Suzana. Julija je z mamo hodila na plesne treninge, kjer je mama opazila, da je dekle zelo nadarjeno, tako da sta skupaj začeli plesati. Tako sta vez med materjo in hčerjo še poglobili, aktivna pravnica pa je s tem tudi v fizični formi, ki ji jo marsikdo zavida. V oddaji sta postregli s čutnim nastopom, ki je mešanica sodobnega plesa in jazz baleta. »Suzana in Julija, lahko bi vama izlivala svoja čustva, ki sem jih imela med vajinim nastopom, lahko pa tudi naredim to…« je rekla vidno ganjena žirantka Ana , ki jima je podelila svoj zlati gumb in ju poslala naravnost v polfinale.

Jan Plestenjak iz Banje Luke?

Na koncu pa je na oder stopil 27-letni Dino Petrić iz Hvara, ki mu je Marjetna najprej skočila v objem, saj se poznata že leta. Na odru je presenetil, ko je zapel slovensko pesem in to ne kar eno, ampak pesem Jana Plestenjaka, kar mu je prineslo stoječe ovacije in štirikrat ja s strani žirije.

N. D.; Foto: POP TV