• C Novo mesto
  • 01:42
  • Tor, 18.01.2022

Žirant Branko hotel zapustiti oddajo, potem je sledil šok! Gledalci SIT ogorčeni

Po zlatem gumbu, ki sta  gibčni Tajdi Korče v prvi oddaji podelila voditelja oddaje Peter Poles in Sašo Stare, smo videli pritisk zlatega gumba tudi v drugi avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent. Tega je presenetljivo pritisnil vedno strogi Branko Čakarmiš. Slednjega je namreč tako močno navdušila Jenna D, drag queen ozroma slovenska dragica, ki pred nastopom ni skrivala, da je najbolj navdušena ravno nad Brankom.

Branko je zanjo najlepši Slovenec

Z nastopom je želila poudariti, da je drag umetnost, s tem pa želi pomagati LGBT+ skupnosti. S svojo energijo je v trenutku očarala žirijo, sama pa je zapela pesem Branku, ki je zanjo najlepši znani Slovenec. Zapela mu je pesem Can’t take my eyes of you, sama pa si je želela le, da moški, ki ga obožuje, ne odide iz dvorane do konca njenega nastopa. Strogi žirant je držal obljubo in ni zapustil dvorane, je pa takoj po nastopu vstal in odkorakal s sodniškega mesta… naravnost pred žirantsko mizo in na presenečenje vseh pritisnil zlati gumb. »Branko mi je najlepši znani Slovenec in zato sem imela veliko tremo pred nastopom. Ko je pritisnil zlati gumb sem bila ganjena od sreče. Tresem se in še zdaj nisem dojela, da me je popeljal naravnost v polfinale. Presrečna sem!« je zlati gumb komentirala Jenna D.

Gledalci niso navdušeni

»Ok tole je pa res čisto zgrešeno.tole je za zlati gumb? Priznam pogum je priti in pokazati to kar si.brez sramu-to spoštujem. Ker tudi nimam probleme s tem kaj je kdo. Sprejemam vse ljudi. Ampak zlati gumb si pa zasluži marsikdo drug!« se glasi slog razočaranih komentatorjev oz. gledalcev šova na facebooku.  Kot zadnja pa je na oder stopila 13-letna pevka Tina Pezdirec iz Metlike, ki je zapela znano Disneyjevo uspešnico, navdušila žirijo in gledalce, ki jih je popolnoma presenetila s svojim glasom, ki je naježil vse, da si je zaslužila stoječe ovacije v studiu. »Moram ti povedati, da si edina princeska, ki jo poznam, da se bom lahko z njo hvalil,« je recimo komentiral žirant Lado Bizovičar.

N. D.; Foto: POP TV