• C Novo mesto
  • 00:27
  • Pet, 20.05.2022

Žirantka Talentov na dopustu s tem lepotcem, poglejte, kaj razkrivajo njene kopalke

Rumeni mediji so te dni objavljali, da je slovenska baletka in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja. Spakirala je kovčke in se predala dopustniškim užitkom v Egiptu. Izbrala je enega najbolj priljubljenih in turistično obleganih tamkajšnjih krajev, Hurgado. Poskrbela je tudi za šarmantno družbo, saj je z njo čare Egipta odkriva njen baletni sopotnik in dolgoletni dobri prijatelj Lukas Zuschlag. Kako čudovit in nepozaben je njun oddih, pa dokazujejo tudi fotografije in posnetki, ki jih Klašnjeva pridno dodaja v svoje Instagram zgodbe in z njimi razveseljuje številne oboževalce, saj kopalke razkrivajo njeno zavidljivo postavo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Spomnimo, Ana je namreč od lanskega leta ponovno samska, saj se je razšla z dolgoletnim partnerjem, plesalcem in koreografom Miho Krušičem, s katerim imata tudi sina Jašo, navajajo rumeni mediji. »Tega raje ne bi komentirala, gre za vdiranje v zasebnost. Res sva šla narazen, lahko pa povem, da se dobro razumeva, a to so stvari, ki so intimne in o katerih z mediji ne razglabljam,« je bila takrat jedrnata za medije. Novinarki portala Zurnal24 pa je povedala : »Miha je čudovit starš in presrečna sem, da ima Jaša tako dobrega očeta. Oba se, kljub razhodu, še naprej trudiva v sinovo najboljše dobro.«

Bizovičar, Damjanovič, Čakramiš?

Sicer pa so lepi plesalki pripisovali več razmerji. Še pred šovom je dve leti hodila s kasnejšim sožirantom Ladom Bizovičarjem. Potem je kazalo, da sta si naklonjena s sožirantom Brankom Čakramišem. Zapletla pa naj bi se tudi z nekdanjim sožirantom Damjanom Damjanovičem, potem ko je le ta končal zakonsko zvezo z znano operno pevko Sanbio Cvilak. Pripisovali so ji tudi romanco z voditeljem šova SIT Domnom Valičem. »Z Domnom sva samo prijatelja in smešno je, da mi z vsakim prijateljem, s katerim grem na kavo, pripisujejo razmerje,« je takrat za medije še povedala lepa balerina.

N. D.; Foto: Instagram