• C Novo mesto
  • 08:33
  • Ned, 26.06.2022

Zmagovalka našega resničnostnega šova za božič sporočila veselo novico!

Zmagovalka tretje sezone šova MasterChef, Sara Rutar, je božični dan izbrala za deljenje prelepe novice. S partnerjem bosta bosta junija naslednje leto postala starša. »Leto 2021 je bilo zame čustveno res zelo naporno, zato me je tale novička pobožala po duši. Z Dejanom ne moreva opisati sreče, ljubezni in topline, ki jo trenutno občutiva in iskreno si za letošnji božič nebi mogla zaželeti boljšega darila./…/ V letu 2022 se bo za naju vse spremenilo ampak z Dejanom sva pripravljena in že res komaj čakava da jo/ga spoznava,« je zapisala energična Primorka, ki smo jo spoznali tudi v resničnostnem šovu Kmetija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar)

Žalosten božič

So pa bili prazniki za kulinarično mojstrico grenko-sladki, saj ji je življenje letos vzelo očeta. »Naj vas samo spomnim, čar decembra ni v norem šopingu, darilih in vsemu kiču. Čar decembra je, da preživiš čas s svojimi najbližjimi. Iskreno me letos kar stiska, to bo zame in brata prvi Božič brez atija. Nam je ta praznik ogromno pomenil kot družini in to, da smo lahko bili skupaj. Iskreno me prevzamejo občutki žalosti, hkrati pa sem neizmerno hvaležna, da mi je življenje poslalo Dejana in njegovo družino, ki mi vedno brezpogojno stojijo ob strani. Tako da ljudje moji, vse zamere na stran, vso slabo voljo in negativno na stran in bodite hvaležni za vsako minuto, ki vam jo življenje nakloni z vašimi najbližjimi. Vzemite si čas za svoje najbližje in ne, niso pomembna darila in kič, ampak samo to, da smo ob njih,« je Sara pred dnevi zapisala na Instagramu in objavila romantično fotografijo s svojim srčnim izbrancem. Spomnimo, njen oče Janko, ki se je pojavil tudi na malih ekranih, ko je hčer obiskal v šovu Kmetija, je bil aprila na poti na zdravniški pregled, a tja ni prispel. Med vožnjo je avto zaneslo na odstavni pas, kjer je podrsal ob zaščitno ograjo in se ustavil, saj ga je zadela srčna kap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar)

 Kdo je Sara?

»Rada med ljudmi in mednje predajam svoje znanje, trike in nasvete glede hrane! Od leta 2017 sem tudi samostojna podjetnica in vodim svoj mali imperij. Delam za različna podjetja, ustvarjam nove recepte, delam na dogodkih in organiziram delavnice po Sloveniji. Izdelujem in kreiram tudi torte in vse, kar je povezano s sladicami. Pripravim tudi catering in razna kulinarična doživetja za manjše skupine … Torej kjer je hrana, sem tudi jaz,« o njeni predstavitvi piše na spletni strani .

N. D.; Foto: Instagram

 

oglaševanje