• C Novo mesto
  • 07:12
  • Sre, 29.06.2022

Znan igralec o težkem otroštvu na Kubi: “Dobili smo samo kos kruha na dan”

Priljubljen mehiški igralec William Levy se je dotaknil svojega težkega otroštva, ki ga je z družino preživel na Kubi. Kot sam pravi, so bili to najtežji trenutki v njegovem življenju. Eden izmed najbolj poznanih obrazov Latinske Amerike je s tem dal vedeti, da za njegovo uspešno kariero stoji veliko vloženih ur trdega dela in vztrajnosti, da danes živi povsem drugačno življenje.

Igralec, ki si je prislužil tudi laskavi naziv za najbolj seksi moškega, je tokrat spregovoril o svojem težkem otroštvu. Rodil se je na Kubi, ki se je takrat borila s težkimi življenjskimi pogoji za svoje prebivalstvo, saj je preživljala težke trenutke tako z vidika političnih trenj, kot ekonomske krize. William Levy je moral za boljše življenjske pogoje zapustiti rodno Kubo in svojo družino, saj prihodnost na otoku na dolgi rok ni ponujala praktično nobenih izboljšav.

Da bi zaživel svoje sanje in postal igralec, se je Levy s svojim botrom odločil zapustiti svojo družino in se podati v svet. Skupaj sta se tako najprej odpravila v Združene države Amerike, kjer je še naprej živel skromno, a bolj mirno življenje. Šele njegova selitev v Mehiko je zanj predstavljala veliko prelomnico, ko se je uspel uveljaviti kot en izmed najbolj uspešnih in priljubljenih igralcev v telenovelah, še posebej pri nežnejšem spolu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Hormiguero (@elhormiguero)

V pogovoru s Pablom Motosom za El Hormiguero je govoril o svojem težkem otroštvu: ”Če sem kdaj trpel za lakoto? Na Kubi sem bil 15 let na dieti, prisiljeni dieti s strani takratne vlade. Nič nismo imeli, dobili smo samo kos kruha na dan,” se je takratnega obdobja spominjal William. Povedal je še nekaj anekdot: ”Spomnim se enega trenutka, ko nam je vlada obljubila, da bo vsak državljan dobil enega piščanca na mesec. Jaz sem šel iskat tega piščanca, a sem hitro ugotovil, da so delili male, žive piščančke. Kako ga boš pa redil, če še sam nimaš za jest?”

V nadaljevanju je Pablu zaupal še, da je njegov boter imel status političnega kaznjenca na Kubi, zaradi česar sta uspela v ZDA pridobiti status azilantov. Tako se je začela njuna pot proti boljšemu življenju, na kateri se je moral izjemno potruditi, da danes živi lagodno življenje s svojo družino.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram