• C Novo mesto
  • 03:31
  • Ned, 21.04.2024

Znan pevec tik pred rojstvom hčerke slavil nov velik uspeh

Kakšna noč za Malumo! Pevec je preživel nepozaben večer ob podelitvi nagrad Premio Lo Nuestro in domov odnesel več nagrad v najpomembnejših kategorijah, kot sta moški pop izvajalec leta ali The Perfect Mix, kategoriji, ki si jo je delil s Carín León. Kot da to še ne bi bilo dovolj, je Kolumbijec otvoril večer podelitve s pesmijo About Whom, s katero je osvojil več nagrad.

Poleg tega, da je simpatičen pevec trenutno sredi uspešnega kariernega obdobja, pa gre hkrati skozi veliko spremembo in pomembno prihajajočo fazo v svojem osebnem življenju. Skupaj s trenutno partnerko Susano Gómez bosta namreč kmalu pozdravila prihod hčerke, ki bo za pevca tudi prvi otrok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Vse odkar je Kolumbijec oznanil novico, da sta s Susano v veselem pričakovanju, se zdi, da bodoči očka kar žari in zares nestrpno pričakuje prihod svojega prvega otroka. Sodeč po objavljenih fotografijah je Maluma naravnost obseden s svojo partnerko in njenim zaobljenim trebuščkom, v katerem raste punčka.

V tem smislu je Maluma v noči, kjer je prejel obilo nagrad in pohval, omenil, kako srečnega se je počutil v tej vlogi, saj je zagotovil, da še nikoli ni odšel domov s toliko nagradami, in da je to deloma posledica prihajajočega rojstva njegove male Paris. Kot se je sam pošalil, očitno res drži rek, da “otroci prinašajo s seboj kruh pod roko“.

Maluma se je v svojem govoru zahvalil vsem navzočim in izpostavil fazo, v kateri je trenutno. “Sem v tako posebnem trenutku v življenju, končno se zdi, da se vse postavlja na svoje mesto. Nikoli v življenju nisem osvojil štirih nagrad v eni noči,” je navdušeno povedal. “Hvala organizatorjem, hvala moji družini, mojemu očetu, ki je tukaj z mano, moji delovni ekipi, moji mami, ki je doma, in predvsem mehiškemu in kolumbijskemu ljudstvu, ki mi zmeraj izkazujeta neverjetno podporo, tako v dobrem kot v slabem.” je še dodal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Kot je povedal pevec, ga je na podelitev nagrad Premio Lo Nuestro spremljal njegov oče, Luis Londoño. Ob tej priložnosti ob njem ni bilo njegove partnerice Susane Gómez, ki jo do poroda loči le še nekaj tednov. Čeprav datuma Parisinega rojstva niso javno izpostavili, je Maluma sam 9. februarja delil objavo, da je porod že zelo blizu.

“Samo 1 mesec, da te spoznam,” je zapisal ob fotografiji Susaninega trebuščka. Tako se lahko najverjetneje zgodi, da se bo mala Paris rodila že v prvih dneh marca, zato je posledično kljub pevčevem uspešnem večeru Susana ostala doma ter se pripravljala na veliki dan, ki je očitno že za vogalom.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram