• C Novo mesto
  • 04:00
  • Pet, 02.06.2023

Znana Slovenka v oddajo Dobro jutro o svojem Onlyfans udejstvovanju, komentarji pa brez besed …

Številne Slovenke so v zadnjem času začele ponujati svoje fotografije na erotični platformi Onlyfans, med njimi pa je tudi Lara Goršek Kos. »Pri meni vse temelji na domišljiji, jaz dam začetek in pol ti v glavi dela film naprej,« je pred časom za Preverjeno povedala Lara, ki ne skriva, da se je za fotografije treba potrudit, a se na koncu seveda trud izplača je že pred časom povedala medijem.

Tokrat pa je o svoji dejavnosti povedal še nekaj več o oddaji Dobro jutro, ki jo lahko spremljamo na nacionalki. Med drugim tudi, da z zaslužkom preživi sebe in tudi kmetijo, na kateri domuje.

 

Kaj pa pravijo komentatorji?

»Zato pa dandanes ni več moškega, ki bi znal osvajal dekle, ženska se pa pritožuje kako so moški pokvarjeni in prasci. Ja s takim ponujanjem in izzivanjem preko Onlyfans, instagram storyjem itd….neboste prišli nikamor. POKVARJEN, GNJUSEN NOVI SVET !!!; Ni problem v tem k p…zde kazejo. Problem v glupih,ki to kupujejo in podpirajo. Ce nebi bilo naivnih , ki drkajo na te fotke pac se neb splacal objavlat. Ali razkazovanje svojega ali svojih delov telesa, intimnih ni prostitucija? Only fans je proti plačilu, kjer pokažejo vse …Čisto vse.«

N. D; Foto: Instagram