• C Novo mesto
  • 22:27
  • Čet, 11.08.2022

Zvezdnik slovenskega Big Brotherja objavil šokanten zapis: Sramota slovenskega turizma in hotela Krka v Strunjanu

»O neljubem dogodku v zvezi z otroškim dežnikom smo bili obveščeni. Varnostniki sicer dosledno upoštevajo naloge in prejeta navodila, v dotičnem primeru pa je šlo za individualno ravnanje, ki ni bilo v skladu s sicer življenjsko zastavljenimi pravili.«

Na plaži v Strunjanu ki je pod upravljanja hotela Krka je prišlo do prave drame, v glavni vlogi pa varnostna služba hotela in nekdanjih zvezdnik slovenskega resničnostnega šova Big Brother, Tomaž Jeraj.

Kaj se je zgodilo?

»Cela racija in grožnje iz strani varnostnika, da mi prepoveduje vstop na prostor javnega značaja za zmeraj. Ker je imela 3,5 letna hčerka malo marelico kot igračko in stol na katerega je zelo navezana. Maltretirajo celo invalide, ki imajo operirane hrbtenice in ne morejo sedeti na njihovih ležalnikih ali na tleh. Tudi invalide podijo iz plaže skrajno levo in skrajno desno stran od ljudi, če le te hočejo uporabiti svoj stol ki je primeren za njih. Kot da so drugorazredni ali celo slabše. Nobene morale in uničevanje sproščajočih počitnic. Obravnavanje kot kriminalce, je zapisal ogorčeni Jeraj.

Ob tem dodaja, da je prišlo do grožnje s policijo, prepovedjo gibanja in podobno … »Cel postopek je posnet traja dobrih 33 minut. Po končanem ‘kobajagi’ postopku pa so vsi, ki so bili v bližini in bili priča nadlegovanji pristopili do mene in mi čestitali pri mojem uporu. Na sliki je sporni senčnik, ki je tudi kao prepovedan zaradi varnosti.. Vse razumem, ne razumem pa da se spuščajo v invalide in v otroke. Sramota slovenskega turizma in predvsem hotela Krka v Strunjanu,« je še zaslediti v zapisu na facebooku, ki ga je delilo preko 2000 ljudi.

Kaj pravijo odgovorni?

Med določili kopališkega reda, ki ga morajo obiskovalci in kopalci upoštevati, je tudi določilo, da na plažo ni dovoljen vnos lastnih ležalnikov in, zaradi nevarnosti nenadnega vetra, senčnikov. Med določili kopališkega reda, ki ga morajo obiskovalci in kopalci upoštevati, je tudi določilo, da na plažo ni dovoljen vnos lastnih ležalnikov in, zaradi nevarnosti nenadnega vetra, senčnikov, pravijo pri Talaso Strunjan.

O dogodku, ki se je zgodil minuli vikend

»O neljubem dogodku v zvezi z otroškim dežnikom smo bili obveščeni. Varnostniki sicer dosledno upoštevajo naloge in prejeta navodila, v dotičnem primeru pa je šlo za individualno ravnanje, ki ni bilo v skladu s sicer življenjsko zastavljenimi pravili. Varnostno službo smo že zaprosili za zamenjavo osebja. Pozivanje in hujskanje preko socialnih omrežij k množičnemu zboru oz. shodu, s katerim naj bi posamezniki izrazili svoje nestrinjanje s pravili, ki veljajo na urejenem plažnem območju, se nam zdi nepotrebno, neprimerno in ogrožajoče za vse strunjanske obiskovalce. V Talasu Strunjan oziroma v Termah Krka do tega trenutka sicer uradno nismo bili obveščeni o nobenem dogodku oziroma prijavljeni prireditvi, ki naj bi se dogajala na našem območju,« so nam sporočili.

Ob tem ostro dodajajo, da namige o neprimernem  vedenju do invalidnih oseb odločno zavračajo, saj so njihovi zaposleni prijazni in vljudni, pomagajo, kadar le lahko.

NaDlani.si; Foto:facebook

e-bike