• C Novo mesto
  • 04:22
  • Sob, 23.09.2023

Danes v ALEJI odprta parkirna hiša zaradi slabe vremenske napovedi

V vročih poletnih mesecih, ko so temperature izredno visoke, so vremenske razmere lahko tudi neprijazne, pojavijo se nevihte in toče. Zaradi napovedanega slabega vremena zvečer in ponoči bodo v našem najboljšem nakupovalnem središču na svetu ALEJA Ljubljana Šiška danes, 18. julija, odprli parkirno hišo.

Svoje jeklene konjičke lahko pripeljete najpozneje do polnoči in odpeljete od šeste ure dalje. Vaše vozilo lahko parkirate v etaži -1, uvoz in izvoz sta možna na severni strani ALEJE (ob avtohiši AutoWallis). Parkirna hiša bo odprta za vse, parkiranje pa je povsem brezplačno. »Že vsa leta od odprtja ALEJE ob napovedanem slabem vremenu našim obiskovalcem omogočamo, da lahko svoja vozila čez noč pustijo v naši hiši, saj so tam na varnem pred hudimi nalivi in točo, ne da bi se obremenjevali zaradi vremenskih razmer,« je poudaril direktor ALEJE Toni Pugelj.

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA lahko brezplačno parkirate svoje vozilo v primeru slabe vremenske napovedi (foto: ATP Pierer)