• C Novo mesto
  • 20:41
  • Ned, 13.06.2021

»Danes v Ljubljani: brezalkoholno kuhano vino, jutri prepoved svinjine, pojutrišnjem gledanje porn*** po radiu«

Nič novega, glede epidemije v Sloveniji, bi lahko rekli.  V sredo so opravili 11.494 PCR in hitrih testov ter potrdili 1767 okužb z novim koronavirusom, je objavila vlada. Delež pozitivnih PCR testov je bil 25,1 odstotka, hitrih testov pa šest odstotkov. Hospitaliziranih je bilo 1266 covidnih bolnikov, 199 jih je potrebovalo intenzivno nego. Domov so odpustili 80 oseb, 23 jih je umrlo.

Prav tako je  vlada na današnji seji z 18. januarjem vladnega govorca za covid-19 Jelka Kacina imenovala za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade. Usklajeval bo logistični del množičnega cepljenja proti covidu-19 v organizaciji NIJZ. Kacin je za potrdil, da ne bo več uradni govorec, nadomestila ga bo njegova zdajšnja namestnica Maja Bratuša.

Jelinčič pa …

Kljub začetku cepljenja epidemija koronavirusa v Sloveniji vztraja. Podaljšanje epidemije za 60 dni pomeni, da se bo cepljenje nadaljevalo še daleč v pomladne mesece, preden bo precepljenost zadostna. Vsi se z ukrepi ne strinjajo, sodeč po zapisanem, niti prvak SNS, Zmago Jelinčič. »Danes v Ljubljani: brezalkoholno kuhano vino, jutri prepoved svinjine, pojutrišnjem gledanje porničev po radiu,« je s kančkom ironije zapisal.

Danes v Ljubljani: brezalkoholno kuhano vino, jutri prepoved svinjine, pojutrišnjem gledanje porničev po radiu.

Objavil/a Zmago Jelinčič Plemeniti dne Četrtek, 14. januar 2021

Mnogi so se sicer obregnili, češ kaj se oglašaš, saj vaša stranka vendar podpira vlado.

NaDlani.si; Foto: youtube