• C Novo mesto
  • 22:44
  • Pon, 08.03.2021

Državi hotel prodati še dražje teste! »Lastniki Majbert Pharma v primerjavi z njim izgledajo kot cerkvene miši«

V začetku leta smo poročali o ekipi, ki je v Slovenijo pripeljala hitre teste. Sodeč po posnetkih živijo kot milijonarji, več o njih pa si lahko preberete na naslednji povezavi:

No, v tistem času se je oglasil tudi Marko Podgornik, direktorja mariborskega podjetja Mikro+Polo, ki je želel naši državi prodati dražje hitre teste in končal kot drugi na razpisu, za podjetjem Majbert Pharma. »Ti fantje se lahko skrijejo pred stilom, načinom življenja in luksuzom, ki si ga privošči direktor podjetja Mikro+Polo, Marko Podgornik. Če samo pogledate na njegov FB in Instagram profil, lahko vidite, kako živi. Vsepovsod ga je polno, Dubaj, Španija, Amerika, Palma de Malorca, ipd. Pred časom je eden prvih v Sloveniji vozil vozilo Tesla, sedaj ima visokocenovnega Mercedesa. Lastniki Majbert Pharma v primerjavi z njim izgledajo kot cerkvene miši,« danes piše Nova24.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Podgornik (@podgornikmarko)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Podgornik (@podgornikmarko)

Ob tem dodajajo, da je podjetje Mikro+Polo je od leta 2011 prejelo skupno več kot 60 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja. Če bi bilo na razpisu za hitre teste izbrano podjetje Podgornika, bi davkoplačevalci plačali milijon evrov več od podjetja Majbert Pharm.

NaDlani.si; Foto: Instagram