• C Novo mesto
  • 13:43
  • Pet, 19.04.2024

Komunisti Slovenije udarili po zakoncih Janša, trdijo, da je Urška vložila postopek razveze

Zveza komunistov Slovenije, definirana kot stranka v nastajanju, se je več kot očitno spravila na zakonca Janša. Na svoji facebook strani je namreč objavila zapis, da se ločujeta. »Urška Bačovnik Janša je v torek, 25. 4. 2023, ob 9. uri zjutraj na Okrajnem sodišču v Celju pri sodnici Tanji Kordež Bromše, vložila predlog za sporazumno razvezo zakonske zveze pod zaporedno številko IK 44271/2023,« so zapisali na njihovem Facebookov profil ZKS – Zveze komunistov Slovenije. Verodostojnost informacije so poskušali utrditi z navedbo opravilne številke, a v oči bode predvsem opravilna oznaka I K, ki je rezervirana za kazenske zadeve, kot je denimo nasilje v družini (191. člen Kazenskega zakonika).

 

Zakonca natolcevanja zanikata

Urška Bačovnik Janša za zurnal24 pravi, da je to laž. »Nič od tega ni res,« je bila jedrnata specialistka družinske medicine in specialistka interne medicine ter dodala da še vedno ne razume teh absurdnih zapisov. Laži glede težav v zakonu je na twitterju že komentiral nekdanji premier Janez Janša, ki je na eno od objav zapisal: »Laž je nesmrtna duša komunizma in njegovih ponosnih naslednikov.«

Sicer pa napadi na facebook strani na Janšo ne ponehajo. »Janševa žena Urška je zopet dobila batine. Poudarek na zopet. Tokrat za bivšega premierja ni šlo vse tako gladko, kot v preteklih nasilnih izpadih nad njo. Nekdanja prva dama se je po neuradnih, a preverjenih informacijah, odločila podati predlog za razvezo zakona z nasilnežem Janezom Janšo. Batine so bile prehude, zato se že nekaj tednov ni prikazala na delovnem mestu v splošni bolnišnici Celje,« se glasi še ena objava na ZKS.

Se bodo pa s takim načinom ‘dela’ očitno sami znašli pred sodnikom in to ne tistim za ločitve …

N. D.; Foto: