• C Novo mesto
  • 11:56
  • Pet, 19.04.2024

Na Instagramu Tine Gaber odjeknilo, da je imel Janša prav glede ‘globoke države’

Spremljevalka premierja Roberta Goloba, Tina Gaber, je prekinila molk.  »Svetujejo mi, da se ne smem nikoli odzivati na medije. In se potem tudi ne – pa čeprav o meni pišejo tiste zares najhujše laži,« je svoj zapis na facebooku začenja Tina Gaber, lepotica z modnih brvi, model, vplivnica … »A iskreno me mnogo bolj kot nebuloze o meni prizadene vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, ki se tičejo vseh nas. Katerih namen je rušenje zaupanja v vlado, največja posledica pa slaba volja in frustracije pri ljudeh.« Na koncu zapisa pa ljudi sprašuje: »Ali lahko to našo energijo začnemo porabljati kako drugače? Ker zaradi razmer po svetu že tako ne živimo v najbolj rožnatih časih.«

Gabrova pa se je nato po dolgem času odločila, da se malce več posveti tudi svojim sledilcem na Instagramu. Tem je zastavila vprašanje o tem, kako oni doživljajo situacijo v medijih v zadnjih letih. Odgovori so bili zelo različni. Med številnimi odgovori se je med sledilci Gabrove znašel tudi nekdo, ki je dal nekdanjemu premierju Janezu Janši prav. »Janša ima vsaj eno stvar prav: globoka država definitivno obstaja!« je zapisal.

Ob Golobu na slavnostni večerji v Elizejski palači

Spomnimo, predsednik vlade se je pred dnevi udeležil konference za pomoč Gazi in tudi uvoda v pariški Mirovni forum in delovne večerje, ki jo v Elizejski palači gosti francoski predsednik Emmanuel Macron s soprogo Brigitte Macron. Na dogodku ga je spremljala partnerica Tina Gaber, s katero sta nedavne krompirjeve počitnice skupaj preživljala v eksotičnem Dubaju. Vlada RS je na Instagramu objavila serijo fotografij z visokega pariškega dogodka. Na njih lahko vidimo, kako se je nasmejana Gabrova rokovala s francoskim predsednikom, objavljenih pa je tudi nekaj skupnih portretov s francoskim predsednikom in prvo damo. Nosila je barvo obleko v podporo Palestini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Tina Gaber je sicer znana slovenska manekenka, lobistka, zagovornica pravic živali in spletna vplivnica. Bivša Miss Hawaiian Tropic je rumene stolpce polnila tudi z razmerji z razmerji z znanimi in premožnimi slovenskimi moškimi. Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred njo pokleknil in jo prosil za roko. V vezi je bila tudi z razvpitim Klemenom Nicolettijem iz afere s hitrimi testi, pa premožnim moškim iz Monte Carla, s katerim sta bila menda celo zaročena, afero so ji pripisovali tudi z Rokom Snežičem. Posebej vroč pa je njen Instagram profil na katerem je vse polno seksi posnetkov in fotografij.

N. D.; Foto: Instagram