• C Novo mesto
  • 14:52
  • Sre, 22.09.2021

VIDEO: Slovenija se smeji Saši! Nasprotuje cepljenju, meni da nam s palčkami za testiranje vstavljajo antene

Skupina protestnikov, imenovana gibanje OPS, vodi začasni predsednik, kontroverzni ‘pojoči major’ Ladislav Troha, ki nasprotuje trenutnim ukrepom za zajezitev širjenja novega koronavirusa, med drugim tudi cepljenju proti covid-19, v zadnjem času dviguje prah. Med drugim je vdrla v prostore RTV Slovenije. Pri tem jim je uspelo vdreti tudi v studio informativnega programa, na kraju dogodka je posredovala tudi policija.

Sedaj pa se po spletu kot požar širi posnetek Saša Petek, članica gibanja Osveščenih prebivalcev Slovenije. »Vstavljali so vam antene prek palčk za brise, vsi ste dobili pri testiranju grafen oksid. Ta se je sposoben samosestaviti v vašem telesu in ne potrebujejo nobenih čipov in vezja, potrebujejo le grafen in postali boste internet teles,« podaja ‘znanstvene’ dokaze in svojo teorijo za nameček predstavi z miselnim vzorcem, ki ga je narisala na list papirja, saj je želela predstaviti delovanje grafenoksida, ki napade skoraj vse človeške organe.

Svet delavcev RTV Slovenija prijavil gibanje

Sicer pa je svet delavcev RTV Slovenija že podal prijavo na policijo proti Gibanju OPS, ki že, kot so zapisali v prijavi, že več mesecev protestirajo pred stavbo Televizije Slovenija in s tem kršijo več členov zakona o javnem redu in miru. Policijo so pozvali, naj zaščiti zaposlene in izda članom gibanja prepoved približevanja RTV Slovenija in zaposlenim. V prijavi je tudi zapisano, da člani gibanja že od 14. maja nadlegujejo zaposlene in goste, na njih kričijo, jih verbalno napadajo in jih sprašujejo, zakaj spoštujejo ukrepe za omejevanje covida-19. Pri tem prek zvočnikov vzklikajo svoja znanstveno nedokazana prepričanja in motijo delovni proces zaposlenih na RTV Slovenija. »Zato vas v imenu zaposlenih na RTV Slovenija, ki ne morejo več mirno opravljati svojega dela, pozivam da protestnikom skladno s 60. in 61. členom zakona o nalogah in pooblastilih policije prepoveste približevanje,« se glasi poziv policiji.

NaDlani.si; Foto: youtube