• C Novo mesto
  • 21:49
  • Pon, 25.09.2023

Znana slovenska astrologinja o Janši in Golobu: Tejle vladi, ki se najavlja, ne kaže nič dobrega

Po volitvah v DZ bodo danes stekli prvi neformalni pogovori o oblikovanju nove vladne koalicije, najprej s SD. Svet Levice se bo sicer še pred koalicijskimi pogajanji v prihodnji dneh opredelil do ponujenega odstopa izvršnega odbora. Prvak Gibanja Svoboda Robert Golob pa se bo na neformalnem srečanju sestal s predsednikom države Borutom Pahorjem.

Kako se bo vse skupaj končala, pa očitno ve astrologinja Ema Kurent. »A smo izgubili? Nič hudega Čez štiri leta bo zmagala SDS in Janez Janša bo spet premier, to je pa zelo jasno nakazano v njegovi karti, tako da sklepam, da tejle vladi, ki se najavlja, ne kaže nič dobrega. Vmes bomo na proteste hodili desničarji in se malo vozili s kolesi po Ljubljani, sprememba nam bo prav prišla,« je na facebooku zapisala astrologinja, znana po bolj ‘desnih nazorih. »Seveda pa jim do takrat dejansko ne bo mogel nihče očitati, da ne delajo tako, kot so obljubili, kajti v programu imajo zapisano VIZIJA 2030, torej ves program se nanaša na dosežke do tistega leta. Ne bo jim štiri leta dovolj, da uredijo javno dostopno zdravstvo, recimo, in vse drugo, kar obljubljajo. Deset let rabijo, pravijo. Ko bodo čez štiri leta stopili z oblasti, bodo rekli, niste nam dali dovolj časa. To je to, zidanje gradov v oblakih, po želji povprečnega slovenskega volivca. Sam povem …« Znana slovenska jasnovidka mu je napovedala pravilno, da bo JJ izgubil in se nikoli ne bo vrnil za krmilo. Doslej je imela bolj ona prav, pa dodajajo njeni sledilci.

Sicer pa o izidu parlamentarnih volitev v Sloveniji, na katerih je zmagalo Gibanje Svoboda, pišejo tudi v tujini. Navajajo, da je Golob izjavil, da želi čim prej sestaviti novo vlado in da bo s koalicijskimi partnericami začel pogovore že ta teden ter dodajajo, da so volivci v Sloveniji taktično glasovali za Gibanje Svoboda predvsem zaradi tega, ker si želijo sprememb po dveh turbulentnih letih ukrepov v zvezi s covidom. Ob tem niso pozabili, da je sedanji premier Janez Janša Golobu čestital za zmago in dejal, da je ta relativni zmagovalec. SDS bo tokrat sicer imela več poslanskih mandatov, saj jih je štiri leta nazaj osvojila 25, zdaj pa ta številka znaša 27.

N. D.; Foto: youtube