• C Novo mesto
  • 00:21
  • Sre, 28.02.2024

FOTO: Nekdanji nogometaš ljubljanske Olimpije se je ustrelil

Nekdanji nogometaš ljubljanske Olimpije in kranjskega Triglava Bojan Jamina (43) si je poskušal soditi v Sarajevu, piše Srpskainfo. Po njihovih informacijah se je tragedija zgodila zjutraj v njegovem družinskem stanovanju. Vir je za Srpskainfo pojasnil, da se je Jamina zjutraj okoli osme ure s strelnim orožjem ustrelil v glavo. »Preživel je, a je bil v resnem stanju prepeljan v bolnišnico. Motiv za zdaj ni znan,« je pojasnil sogovornik za omenjeni portal.

Nogometaš se je sicer dolga leta profesionalno ukvarjal z nogometom in večino svoje kariere igral za klube v Bosni in Hercegovini ter regiji, kariero pa je zaključil v FC Slavija leta 2011.

Foto: Facebook

Še ena tragedija …

Še ena huda tragedija je prizadela vse ljubitelje nogometa v BiH. Danes zjutraj si je v Mostarju sam sodil nogometaš Zrinjskega Karim Gazeta (27) s skokom iz osmega nadstropja stavbe.

Za podatke o ustreznih oblikah pomoči ali samo za podporo in pogovor se lahko obrnete na telefone za pomoč v stiski:

Klic v duševni stiski 01 520 99 00, vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj.

Zaupna telefona Samarijan in Sopotnik 116 123, 24 ur na dan, vsak dan. Klic je brezplačen.

Društvo SOS telefon za ženske in otroke žrtve nasilja 080 11 55 24 ur na dan vse dni v letu. Tom telefon za otroke in mladostnike 116 111, vsak dan med 12. in 20. uro. Klic je brezplačen.

N, D.; Foto: Shutterstock