• 19.15C Novo mesto
  • 23:39
  • Pet, 10.07.2020

Goran Ivanišević okužen z novim koronavirusom: Ste prebrali, kaj je sporočil javnosti

Znani hrvaški teniški igralec Goran Ivanišević je danes potrdil, da je okužen z novim koronavirusom. Ivanišević je direktor teniškega turnirja v Zadru v sklopu Adria toura, ki so ga morali prejšnji konec tedna prekiniti zaradi okužbe več igralcev. Med drugimi je okužen tudi Ivaniševićev varovanec, prvi lopar sveta Novak Đoković.

Ivanišević je na Instagramu danes sporočil, da je tretji test, ki ga je opravil v zadnjih desetih dneh, pokazal, da je pozitiven na covid-19. »Počutim se dobro in nimam nobenih simptomov. Želim obvestiti vse, s katerimi sem bil v kontaktu, da sem covid-pozitiven ter jih zaprositi naj sprožijo vse potrebne korake, da bo zaščitili sebe in svoje bližnje,« je zapisal legendarni hrvaški zmagovalec Wimbledona.

Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je…

Objavil/a Goran Ivanisevic dne Petek, 26. junij 2020

Žarišče okužb z novim koronavirusom

Kot je dodal, bo še naprej v samoizolaciji. Vsem okuženim pa je zaželel čimprejšnje okrevanje. Jadranska teniška turneja Adria tour se je zaradi neupoštevanja higienskih protokolov in malomarnosti izkazala za žarišče okužb z novim koronavirusom. Plaz je sprožil Bolgar Grigor Dimitrov, ki sta mu sledila še dva trenerja, a tudi Đoković in hrvaški igralec Borna Ćorić.

V Zadru so danes objavili, da je okužen tudi eden voznikov kombijev, ki so prevažali igralce med turnirjem.

NaDlani.si; Foto: youtube