• C Novo mesto
  • 02:36
  • Ned, 22.05.2022

Kamere so posnele vse! Pijani nogometaši ujeti v vroči akciji s štirimi dekleti

Seks škandal pretresa norveški klub Brann, potem ko so posneli 12 nogometašev tega kluba, med seksom z dekleti in ki so jih le ti pripeljali kar na stadion.

Razvratna druščina

Vse se je začelo zelo vljudno, ko so igralci organizirali večerjo za ekipo in spoznavanje z nogometaši, ki so pravkar prispeli v klub. Je pa druščina malce pretiravala z alkoholom, zato je nekomu padlo na pamet, da bi bilo dobro skočiti na stadion. Zatem je skupina 12 nogometašev povabila štiri dekleta, stare 20 let. Na stadionu so padle vse prepreke, saj so nekateri nogometaši imeli spolne odnose z dekleti, goli tekali po igrišču in simulirali praznovanje golov. Nogometaši so pred tem pustili mobilne telefone, da nihče ne bi snemal orgij. Pozabili pa so eno stvar – nadzorne kamere, ki so snemale vse, od odnosov do tekaških predstav golih nogometašev. Razuzdana skupinica je na stadion prišla po polnoči in ostala kar do petih zjutraj.

Pomembna je le tekma

Da bo stvar še malce slabša, je Brann na zadnjem mestu norveškega prvenstva, ki je v polnem teku, obeta pa se mu krčevit boj za obstanek. A sodeč po prvih izjavah, klub ne bo kaznoval navihanih nogometašev. »Pogovarjali smo se z igralci, opravičili so se, ker vedo, da so kršili pravila. Mislim, da večina ljudi misli, da je njihova kazen ta, da javnost zdaj ve, kaj so storili. Zdaj se moramo osredotočiti na pomembno tekmo v nedeljo,« je dejal generalni direktor kluba Vibeke Johannesen.

Trije nogometaši Olimpije naj bi domnevno posilili mladoletnico

Sicer pa kot smo že poročali, so se očitno podobne razuzdane igre še nedavno dogajale igralcem Olimpije. Ko je Bled Rose hotel gostil dekleta iz šova Sanjski moški so ob istem času bili tam še nogometaši omenjenega kluba. Zabava naj bi se razplamtela in trajala v dolge jutranje ur, prišlo je celo do domnevnega posilstva. Kasneje naj bi v hotel na Bledu vstopila starša nekega mladoletnega dekleta, ki sta vodstvo Olimpije soočila z obtožbami na račun treh nogometašev kluba Olimpija. Eden od uporabnikov twitterja je na omenjenem družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri je razvidno, da na mostu v Tivoliju visi transparent, namenjen trem nogometašem Olimpije. »R. Bosić, Ž. Frelih, M. Perović posiljevalci!!!« je zapisano na njem. Omenjena trojica naj bi bila namreč vpletena v škandal. Frelih eden najbolj obetavnih slovenskih vratarjev novega vala je že odšel skozi stranska vrata Stožic, ostala dva sta na disciplinskem, ob kopici vprašanj pa je še danes na voljo zelo malo konkretnih odgovorov, ki so vsekakor v interesu javnosti, a bo treba na epilog počakati.

NaDlani.si; Foto: youtube